Leidingen

Hieronder staan de foto’s van een aantal leidingen van het ponykamp.

Als je wilt weten welke leiding in welke week komt, kijk dan bij data + leiding.

joséJosé van Zomeren (Loeloe)

Verjaardag: 13 juli

José is de eigenaresse van het Fjordenpaard. Zij is er alle weken van het ponykamp, ieder jaar weer.
Favoriete paarden bij het fjordenpaard: Mandy vind ik leuk door haar karakter en uiterlijk, maar niet om op te rijden. Only vind ik natuurlijk ook heel erg leuk, daar rijd ik het liefst op.

nina Nina (en Java)

Verjaardag: 4 september

Ik ben Nina en kom uit de grote stad, maar eigenlijk ben ik nergens liever dan buitenaf.
Sinds 2000 kom ik bij het Fjordenpaard, eerst heel wat jaartjes gewoon op kamp en de laatste jaren als leiding, wat ook ontzettend leuk is!

Bij het Fjordenpaard hebben ze natuurlijk heel veel ontzettend leuke paarden, maar ik vond Sax de allerleukste! Niks beter dan een stoere fjord onder je kont!

Wie weet tot van de zomer op kamp!

Yvonne Yvonne (en Safari en Ushi)

Verjaardag: 6 december

Mijn lievelingspaard is Safari, in 2009 was de eerste keer dat ik een week lang op Safari mocht rijden. Ik vond het een super leuk paard en ik ben echt gek op haar! Zelf ben ik 4 jaar zelf op ponykamp geweest. Elk jaar ging ik 1 keer. In de Herfst 2009 was mijn eerste keer als leiding. Ik vind het echt super leuk om een week lang een groep jongens/meiden te begeleiden en lekker met de paarden bezig te zijn en te ontspannen in het bos. Safari is nu ook leidingpaard en ik rijd dus nog vaak op haar, maar ook heel veel andere paarden vind ik erg leuk. Het fjordenpaard is echt super leuk, dus hopelijk zien we jullie snel!

Eerste keer ponykampleiding bij het Fjordenpaard: In de herfstvakantie van 2009.

Iris

Mijn ouders hebben het Fjordenpaard helemaal opgebouwd samen en ik ben er dus ook opgegroeid, tussen de paarden en tussen de ruiterkampkinderen. Super gezellig vond ik dat als kind. Toen ik 14 en 15 was ben ik zelfs bij het Fjordenpaard op kamp geweest samen met mij beste vriendin. Vervolgens ben ik vanaf mijn 17e ben ik in totaal een keer of 7 begeleidster geweest van de ruiterkampen. Nu begeleid ik de ruiterweken niet meer, maar organiseer en begeleid ik wel zelf ruiterweekendjes in het voorjaar en de herfst. En sinds 2016 werk ik fulltime mee ik het Fjordenpaard en help ik dus ook bij de ruiterkampen. Dus als je op kamp komt dit jaar dan ga je mij ook zien haha.

Oh en mijn favoriete paarden bij het Fjordenpaard zijn Only, Maxima, Ushi en Zoë denk ik. Moeilijk kiezen wel haha. Ik hou het meest van pony’s, die vind ik lekkerder zitten en zijn vaak wat eigenwijzer en daar hou ik wel van.

fee Fee (en Noa)

Verjaardag: 1 april

Leukste paard/paarden bij het Fjordenpaard: Mijn favoriete paarden zijn Rimano: ik mocht op hem in mijn allerlaatste weekje als kampkind, dit was natuurlijk al heel erg speciaal en hij is ook nog eens heel lief en snel!, Kinky:is er niet meer, maar door haar heb ik de fjord weten te waarderen, was een lichte fjord en heel snel en verder vind ik Suus heel erg leuk. Deze springen er wel uit. Eigenlijk vind ik heel veel paarden van het Fjordenpaard leuk, dit omdat ze allemaal zo verschillend zijn en je dus altijd op een ander type paard zit!

Zelf op kamp geweest: Ik ben 8 keer bij het Fjordenpaard geweest als kampkind!

Eerste keer als leiding: Dat was in de zomer van 2010 week 3.

celyna Celyna (Met Elvira)

Verjaardag: 18 januari
Ieder jaar ga ik volop enthousiast naar het Fjordenpaard. Na 8 keer zelf op kamp geweest te zijn was mijn eerste keer leiding week 2 in 2009.  Nu in 2013 ben ik 14 leidingweken verder and I still love it!
Mijn favoriete paarden zijn:
1) loeloe: Loeloe is echt mijn favoriet! Toen ik zelf nog op kamp ging 2 weken gereden en ik vind het gewoon een heerlijk paard. Lekker gek,  Nu is ze vooral een lieve knuffelkont geworden en als ze meeloopt geeft ik haar stiekem altijd even een knuffel als ik zadels/bitten controleer.
2) Duke: Duke is echt een held!. Grote vriendelijke reus die geen stap verkeerd zet. Hij had echt de avond gered in de herfst toen de groep tijdens de moonlightrit  schrok en er even paniek was.
3) Fancy. We gingen een keer met wat leidingmeiden huren en vele zaten op vlotte slanke paardjes en Fancy stond nog aan de balk en ik ben snel tevreden.  Tijdens het rijden was ieder verbaasd wat voor gas er op dat paardje zat hahaha.

britt Britt (en Happy)

Verjaardag: 16 augustus

Mijn favoriete fjordenpaard-paarden zijn Sax Happy en Duke denk ik! Eigenlijk vind ik bijna alle paarden waar ik op gereden heb wel leuk! Happy heb ik in mijn laatste kampjaar gehad, en dit was het eerste paard waar ik op ingedeeld werd die ook echt heel hard ging en iedereen bij kon houden! Sax is gewoon heel leuk, een ideaal leidingpaard! En Duke is het leukste paard wat ik ken, een echte knuffel en iedereen kan er op! Als hij merkt dat je kan rijden doet hij heel anders als dat er iemand zonder ervaring op zit, het perfecte paard dus!

Zelf ben ik 7 keer op kamp geweest, en ik heb het ieder jaar weer heel erg naar mijn zin gehad! Ik ben voor het eerst leiding geweest in de meivakantie van 2011. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad (Kan ook eigenlijk niet anders bij het fjordenpaard) en het was zeker voor herhaling vatbaar, dus ik vind het ook heel leuk dat ik dit jaar weer mag komen!

Eerste keer als leiding: In de meivakantie van 2011.

Kimberley Kimberly (en Plu)
Verjaardag: 29 December

Favoriete paard/paarden bij het Fjordenpaard: Mijn favoriete paard bij het Fjordenpaard is Ster. Ik heb 3 weken op haar gereden als kampkind en vind het een lief, nieuwschierig en eerlijk paard. Ik vind Ster ook erg mooi. Ook heb ik een week op Plu gereden, die vond ik ook erg leuk. Ze kon lekker hard galoperen. En soms kon ze nog wel eens ondeugend doen, maar op een leuke manier.
Zelf op kamp: Ik ben 6 keer op kamp geweest als kampkind.

Eerste keer ponykampleiding bij het Fjordenpaard: In de zomervakantie van 2012

Linda V Linda V (en Puck)

Verjaardag: 17 Juli
Favoriete paarden bij het fjordenpaard: mijn favo’s blijven toch wel Puck en Wolinka. Puck omdat ze gewoon enorm lief is, retesnel kan en ook goed voorop kan. Dit vind ze soms wat eng maar als jij haar vertrouwen geeft gaat ze wel door. En Wolinka… tja dat is ook gewoon een lekker ding! Bang voor tractoren… Mafkees! Ze is ook nog eens heel knap om te zien en kan super snel. Voorop is het wel erg spannend, doet ze liever niet. En naar andere paarden is ze niet altijd even lief. Maar ik vind haar gewoon erg leuk. Ook vind ik Eva en Maan erg leuke paarden!

Lena Lena (en Madonna)
Verjaardag: 23 augustus

Favoriete paarden: Kokos (helaas verkocht) is toch wel een van mijn favoriete paarden, op hem mocht ik in mijn eerste kampweek in 2006, hij was toen nog niet zo lang beleerd en is samen met mij tegen een boom geknald in het springbos. Een andere favoriet is Doenja, omdat ik haar beleerd heb, bovendien rijdt ze ook heerlijk en ziet er speciaal uit met haar witte hoofd! Ook Plu vind ik een erg leuk paardje, hij is lekker voorwaarts tijdens het rijden. Een ander paard die toch ook wel speciaal is: Madonna. Op haar heb ik mijn laatste kampweek gereden, ze was toen nog niet zo vaak mee geweest. Onder het rijden is het echt een fijn paardje, ze is erg snel en heeft een speciaal karakter. Ze was wat bang voor poetsen en opzadelen enz. maar onder het rijden merkte je daar helemaal niets meer van!
En zo kan ik nog wel even doorgaan.. Eigenlijk zijn alle paarden, waar ik tot nu toe op gereden heb, zo veel verschillende karakters, dus elke keer weer iets nieuws!
eerste keer leiding: Zomer 2012

Patricia Patricia (en Ster)
Verjaardag: 26 augustus
Mijn favoriete paarden bij het fjordenpaard zijn ster, sammy en happy.
Ik vind het alle drie fijne paardjes, ze zijn lief maar kunnen ook wel lekker ondeugend zijn. Ook zijn ze alledrie nog eens ontzettend knap ! Ik heb er heerlijke ritjes op gehad.
Ook heb ik een ritje op sax gemaakt, ook zo’n knap paard. Kan ontzettend snel en is super lief, een super paardje! Sax doet mij altijd denken aan mijn eigen haflinger, ook zo lekker eigenwijs maar reuze lief !
Ik vind het zelf altijd erg gezellig bij het fjordenpaard & ik hoop dat jullie het net zo gezellig gaan vinden als ik het altijd vind. Veel plezier op kamp !

Eerste keer leiding: Meivakantie 2012

lucy Lucy (en Safari)
Verjaardag: 7 Juni

Mijn favoriete paard bij het fjordenpaard is Quatro. Als ik niet weet op welk paard in wil rijden kom ik meestal bij haar uit. Ze is altijd vrolijk en komt je vaak even gedag zeggen in het weiland. Quatro is lekker vlot, een beetje eigenwijs en ik vind het heerlijk om lekker aan een lang teugeltje met haar te kunnen rijden.

Daarnaast zijn er nog een hele boel andere paarden die ik heel erg leuk vind bij het fjordenpaard, waaronder Safari, Fanta, Dizzy, Plu en de inmiddels verkochte Puck en Pepijn.

Zelf ben ik zeven keer bij het fjordenpaard op kamp geweest. Elke keer heb ik het heel erg naar mijn zin gehad en vond ik het jammer dat de week zo snel voorbij ging. Daarom wou ik graag leiding worden toen ik te oud was voor ponykamp. Ik ben nu al zeven keer leiding geweest en heb in 2015 voor het eerst ook geholpen met het beleren van de jonge paarden.

Eerste keer leiding: Zomer 2013

marieke en maan Marieke (en Maan)

Verjaardag: 1 november

Mijn lievelingspaard bij het fjordenpaard is maan, in 2012 heb ik voor de eerste keer op maan gereden en vond der meteen helemaal geweldig. Maan heeft een heel leuk karakter, toch wel wat moeilijk aan de balk, maar met rijden heel erg braaf en vooral snel!

Ik kom sinds 2010 bij het fjordenpaard en ben in totaal 7 keer op kamp geweest en heb het elke keer zo ontzettend naar mijn zin gehad, ondanks dat ik zo dichtbij woon voelt het net of ik heel ver weg op vakantie ben geweest. Genieten dus!

Mijn eerste week leiding: week 3 2014

Marloes V Marloes V

Verjaardag: 7 juni

Hallo iedereen!
Ik ben Marloes. Mijn eerste keer op kamp bij het Fjordenpaard was in 2006. Ik ben in totaal iets van 9 tot 10 keer geweest. Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad en keek er ook al ver van tevoren naar uit. Mijn eerste keer leiding was in week 8 2014.
 
Ik heb niet echt één favoriet paard, maar Suus, Puck, Dingo en Ducati vind ik wel heel erg tof. Ook heb ik een keer een ritje op Rimano gereden, die ook super tof is. Verder heeft elk paard waar ik op heb gereden wat leuks, vandaar dat ik er niet zo 1, 2, 3 eentje uit kan kiezen!
 
kim Kim (en Eva)
Verjaardag 16 november
 
Hoi allemaal!
Ik ben Kim en ik ben voor het eerst bij het fjordenpaard geweest in 2007. Ik heb het altijd super leuk gehad bij het Fjordenpaard en ik ben in totaal 5 keer op kamp geweest. In 2013 ben ik na een week kamp nog teruggekomen om te beleren en mijn eerste keer leiding was in week 8 van 2014. De leukste paarden bij het Fjordenpaard vind ik Eva, Fanta en Finn. Eva en Fanta vind ik leuk omdat ze zo vlot zijn en me erg doen denken aan mijn eigen paardje. Finn vind ik ook geweldig omdat ze zo lekker eigenwijs is. Ik heb er in ieder geval weer zin in en ik hoop dat jullie er allemaal net zo naar uitkijken als ik!
 
Fabienne Fabiënne

Verjaardag 26 Juli

Mijn eerste keer kamp was in 2009, ik reed eerst op Smokey en toen op Darla. In totaal ben ik 6 keer op kamp geweest. Mijn lievelingspaard bij het fjordenpaard is Fancy! Hier heb ik twee keer een kampweek op gereden, mijn tweede en laatste keer. Ook nog een aantal met de verhuur mee gehad. De ritten zijn altijd leuk met haar, ze kan erg hard! Zij is zeker mijn nummer 1!!

Ook vind ik Classic erg leuk, hier heb ik ook een kampweek op gereden, met haar heb ik een hoop leuke herinneringen als ik terug denk aan de ritten die ik op haar maakte.

Mijn eerste keer leiding was in de Herfstvakantie (week 2) van 2014.

chantal Chantal

Verjaardag: 2 november

Ik ben Chantal, en kom ondertussen al 11 jaar naar het Fjordenpaard. Mijn eerste keer op kamp was in de zomer van 2004, toen ik te oud werd ben ik op kamp geweest naar El Rancho de Verano. Ik ga nog steeds ieder jaar met vol enthousiasme naar het Fjordenpaard. Wat ik zo leuk vind aan het Fjordenpaard is dat je even alles kan vergeten en plezier kan hebben! Natuurlijk zijn alle paarden leuk en na 12 keer op kamp te zijn geweest heb ik op heel wat paarden gereden. Mijn favoriete paarden zijn Ster, Maxima en Jacklin. Ik hou vooral van de wat kleinere paarden die lekker ondeugend kunnen zijn!

Mijn eerste keer leiding was in de herfst van 2015!

 Larissa

Verjaardag: 14 januari

Ik ben Larissa en ben in de zomer van 2016 voor het eerst leiding geweest! Sinds m’n 13e ben ik elk jaar wel op het fjordenpaard te vinden. Ontzettend leuk vind ik het kamp en de paarden. Maar nog leuker dat ik nu leiding mag zijn! Mijn favorieten zijn Suus, Jelle en River. En natuurlijk nog veel meer!! Suus en Jelle zijn verkocht maar wat een leuke ritten heb ik daar mee beleefd! Het fjordenpaard vind ik super fijn omdat iedereen lekker zichzelf kan zijn. Dus wie weet tot op het fjordenpaard.

naomi Naomi

Verjaardag: 24 juli.
 
Als kind ben ik zo’n 6 keer op kamp geweest bij het Fjordenpaard, elk jaar weer keek ik uit naar deze week. Een week vol gezelligheid en paardrijden, kortom: lachen, gieren en brullen. Helaas ben ik nu te oud om nog op kamp te mogen, maar leiding zijn is stiekem net zo leuk! Net zoals jullie kijk ik ernaar uit om weer een weekje naar de Drentse bossen te mogen.
Mijn lievelingspaard bij het Fjordenpaard is Suus. Ik heb als kampkind twee jaar op haar mogen rijden en ze is echt geweldig! Lekker gek en retesnel. Er zijn nog veel meer leuke paardjes, voor iedereen is er wel één. Genoeg keuze dus. Wie weet tot snel!
 
Eerste keer leiding: zomer 2015.
 
320748_2495874161127_1691132272_n Tessa

Hoi allemaal,

Ik ben Tessa. Ik ben in 2016 voor het eerst leiding geweest bij het allerleukste ponykamp dat er is!! Van 2005 t/m 2011 ben ik zelf ieder jaar op ponykamp geweest bij het Fjordenpaard. Zoals veel van jullie hopelijk ook doen, was ik toen ook altijd vanaf het moment dat ik me had ingeschreven aan het aftellen tot het zo ver was.

Vanaf 2010 tot nu ben ik ook nog (bijna) ieder jaar een weekend naar de ranch naast het Fjordenpaard (El Rancho de Verano) geweest. Dit doe ik gezellig samen met mijn ouders die ook paardrijden en vaak neem ik dan ook nog een vriendin mee.

Eén favoriet paardje bij het Fjordenpaard heb ik eigenlijk niet echt. Alle paarden en pony’s zijn gewoon leuk!! Natuurlijk zijn er wel een paar die ik iets leuker vind dan alle andere leuke paardjes en dat zijn bijvoorbeeld Ster, Maan en Rowena.

Ik heb er ontzettend veel zin in om deze zomer weer naar het fjordenpaard te komen en ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!!

Eveline Eveline (en Plu)

Ik ben Eveline en ik woon in de buurt van Eindhoven. Ik kom sinds 2013 bij het fjordenpaard, ik heb het er altijd onwijs naar mijn zin gehad! Elk kamp was weer een feestje en ik ben heel blij dat ik nou leiding mag zijn! Het Fjordenpaard is gewoon een super plek waar je lekker kan genieten! Mijn favoriete paardje is Plu omdat ze super snel en ook wel een beetje eigenwijs is. In de zomer van 2016 ben ik voor het eerst leiding geweest.

Jet Jet (en Tinka)

Verjaardag: 3 maart

Hoi allemaal! Sinds zomer 2015 versterk ik ook het team met leidingen en ik vind het geweldig! Als klein meisje (nu nog steeds niet erg groot) ben ik wel 10 keer op ponykamp geweest. Mijn zomer was niet compleet zonder die ene week. Ik heb ook geen enkel kamp geruild van paard, want ik werd altijd op een leuke pony gezet! Ik hou vooral van kleine, ondeugende en snelle pony’s.
Van mijn lievelingspaarden zijn de meeste helaas al verkocht, zoals Heidi, Chester en Jorg. Maar eigenlijk heb ik momenteel (nog) geen lievelingspaard.
Ik heb in ieder geval weer heel veel zin in ponykamp deze zomer en hopelijk tot dan!

Mariska (en Kristian)

Hoi allemaal! Ik ben Mariska en ik ben in week 8 2017 voor het eerst leiding! Ik kwam voor het eerst in 2010 week 1 bij Het Fjordenpaard en het is een van de leukste plekken die ik ken.

Mijn favoriete paarden zijn Kristian, Suus (helaas verkocht), Noa en Willy. Natuurlijk vind ik er nog veel meer leuk. Ik vind Kristian zo leuk omdat hij super lief en grappig is en toen ik erop mocht mijn laatste kampweek hij nog nooit was mee geweest op buitenrit. Willy en Noa vind ik zo leuk omdat ze ontzettende lieverds zijn waar je altijd om kan lachen. Ook vind ik Duke, Only en Happy leuke paarden om ritten mee te maken.
Ik heb heb er in ieder geval zin in en misschien tot op kamp!

Tamar (en Blanca)

HoiHoi! Ik ben Tamar en ik ga al sinds 2010 samen met Mariska op ponykamp bij het Fjordenpaard. Mijn laatste ponykamp was week 1 in 2016 en dat was al mijn 9e kamp! Die zomer mocht ik ook Karin nog 2 weken helpen met de paarden, een super Fjordenpaard zomer dus!
Nu ben ik helaas te oud om een kampkind te zijn, maar gelukkig mag ik nu kampleiding zijn 😀 Als grote geluksvogel die ik ben mag ik dit jaar gelijk 2 weken, in week 2 en week 4!

Mijn favoriete paardjes zijn Costa en Blanca omdat ze zo lekker temperamentvol zijn, heerlijk zitten en ook nog eens heel mooi zijn. Verder vind ik Happy, Juwel en Bleikála heel leuk en grappig, maar eigenlijk zijn alle paardjes bij het Fjordenpaard leuk.

Ik kan niet wachten tot de zomervakantie en hoop jullie bij het Fjordenpaard te zien!

Karin

Hoi allemaal!
Ik ben Karin en kom al vanaf mijn 10e bij ’t Fjordenpaard. Ik liep de dagen altijd af te tellen tot ik weer mocht, zo leuk vond en vind ik het nog steeds. Je zult mij vaak bij de paarden zien want daar is waar ik het liefste ben. Sinds 2012 alweer beleer ik de paarden van Henk en José zodat jullie er uiteindelijk op kunnen rijden!
Ik vind eigenlijk alle paarden op hun eigen manier leuk. Wel heb ik elk jaar onder de jonge paarden een nieuwe favoriet. Ik heb alweer veel zin in de mei en de zomer van 2017. Tot dan!
Viv (en Gucci)
Verjaardag: 18 februari

Hee allemaal!
Ik ben Viv. Als klein 11 jarig meisje kwam ik voor het eerst op het Fjordenpaard. Ik had een grote liefde voor Fjorden en mocht op O’neill. Ik heb het altijd ontzettend naar mijn zin gehad en ging soms zelfs meerdere keren per jaar op kamp. Inmiddels ben ik niet zo klein meer, maar mijn liefde voor het Fjordenpaard is gebleven. Ik heb veel mooie herinneringen hier en vind het daarom ook heel leuk dat ik dit jaar leiding mag zijn!
Ik vind eigenlijk alle paarden waar ik op gereden heb heel erg leuk, maar Suus (verkocht), Rianne, Simone en Plu zijn toch wel mijn favorieten!
Mijn eerste week leiding is in week 5 2017. Misschien tot dan!
Wendy (en Rocky)

Hallo allemaal,

Ik ben Wendy en kom eigenlijk van kleins af aan al bij het Fjordenpaard omdat ik bij Iris in de klas zat. Ik woon er gelukkig in de buurt en kan dus vaak even langs om de paardjes te zien. Zelf ben ik ook een aantal keren op ponykamp geweest en was altijd erg blij met het paard waar ik op kwam! Mijn eerste kamp pony was Maxima en ik ben nog steeds gek op haar! Het tweede jaar kreeg ik Roos (verkocht) en het derde jaar Pepijn (verkocht) en daar heb ik ook de hele week van genoten.
Echt een favoriete pony heb ik niet. Wel heb ik Ster altijd heel leuk gevonden en heb ik veel leuke ritten met Wanda, Nemo, Only en Maxima gehad. Eigenlijk heeft elke paardje waar ik op heb gereden wel iets wat ik leuk aan ze vindt.

Sinds 2016 heb ik drie keer een ruiterweekend begeleid maar dit jaar wordt mijn eerste keer dat ik ponykamp leiding ben. Ik heb er ontzettend veel zin in en we gaan er een mooie week van maken!

Ylse (en Plu)
Verjaardag: 1 april

Hallo allemaal! Mijn naam is Ylse en ik kom uit Leeuwarden. Ik kom al sinds 2008 bij het Fjordenpaard en ik vind het nog steeds geweldig! Ik ben van 2008 t/m 2014 ieder jaar op kamp geweest en na mijn ponykamptijd ben ik nog vaak langs geweest om paarden te komen huren. In 2017 hebben we een weekendje georganiseerd met onze oude fjordenpaardgroep, voor ons een soort reünie, super leuk! En nu, in 2018, kom ik het team van begeleidsters versterken!

Mijn favoriete paarden bij het Fjordenpaard zijn; Happy & River. Ook hebben Plu, Daisy en Loeloe nog altijd een speciaal plekje. Ik hou van paarden die lekker vlot en gek mogen zijn en ook hou ik wel van een tikkeltje eigenwijs.

Week 1 2018 wordt mijn eerste week als begeleidster en daar heb ik héél véél zin in! Ik hoop dat ik jullie net zulke leuke weken ga bezorgen als de weken die ik altijd had op het Fjordenpaard! Wie weet tot op kamp! 😀
Maren (en Daisy)
Hoi allemaal! Ik ben Maren, en ik kom al bij het Fjordenpaard sinds ik 9 ben. Ondertussen ben ik 10 jaar ouder, 13 kampen en 3 weekendjes verder en elke keer ga ik er met nog meer plezier heen. Fjordenpaard is voor mij dé plek om even te ontspannen, plezier te maken, paard te rijden en vooral heel veel te lachen.Mijn grote favoriet is Daisy. Ze is lekker vlot, ontzettend lief maar kan ook wel eens eigenwijs zijn. Verder vind ik Lucca, Diablo en Elvira heel tof en ook Indra (daar heb ik 3 kampen op gereden als klein meisje) heeft een speciaal plekje in mijn hart. Maar Wanda vind ik ook een toppaard, eigenlijk zijn ze allemaal heel erg leuk.

Ik vind het erg leuk dat ik dit jaar mag begeleiden, mijn eerste week is week 4 2018. We gaan er een topweek van maken en misschien zie ik jullie dan!

Guusje (en Finn)
Hee allemaal!
Ik ben Guusje en kom uit een klein dorpje in het verre Brabant! Ik kom sinds 2013 bij het Fjordenpaard en heb hier 6 kampen en een aantal weekendjes flink genoten!
Mijn favoriete paard bij het fjordenpaard is Finn! Ik heb hier 2,5 kamp op gereden en verder heel vaak op gehuurd! Ik vind haar zo leuk omdat het zo’n ontzettende draak is af en toe met haar andere routes en de bokken die er af en toe uit komen.
Verder vind ik Aragon, Frouke en Kristian ook heel leuk! Maar vrijwel alle paarden waar ik op gereden heb vond ik leuk!
Mijn eerste keer leiding zijn wordt week 3 2018!
Ik heb er heel veel zin in en wie weet tot snel!

Melati (en Gwen)
Verjaardag: 5 juni

Hee iedereen! Ik ben Melati en kom uit het mooie Groningen. Sinds 2014 kom ik met heel veel liefde en plezier naar het Fjordenpaard. Daarom vind ik het super leuk dat ik nu leiding mag zijn op deze mooie plek.

Mijn favoriete paardjes zijn Plu en Gwen. Dat zijn twee echte knuffelpaardjes die ook nog een beetje eigenwijs zijn en soms wat gek doen. Verder vind ik Costa en River ook super leuke paardjes. Wat ik zo leuk vind is dat het Fjordenpaard redelijk dichtbij voor mij is, hierdoor kan ik lekker vaak komen huren.

In de zomer van 2018 zal ik voor het eerst leiding zijn in week 8. Ik heb er nu al zin in. Hopelijk zie ik je dan!

Nienke (en Safari)
Hoi allemaal, Ik ben Nienke en ik kom uit Utrecht. Ik kom nu sinds 2013 met veel plezier bij het fjordenpaard. Sindsdien ben ik 6 keer op kamp geweest en nu ook 7 keer op ruiterweekenden waarvan er hopelijk nog een aantal bijkomen. Mijn grote favoriet bij het fjordenpaard is Safari en ook Daisy vind ik heel erg leuk. Safari vind ik zo leuk omdat ze altijd vrolijk en nieuwsgierig is en zin heeft om te rijden. En Daisy vind ik zo leuk omdat ze heel lief is maar ook wel lekker veel pit heeft. Maar eigenlijk zijn alle paarden wel leuk op hun eigen manier. Omdat ik nu niet meer op kamp kan bij het fjordenpaard vind ik het heel erg leuk dat ik nu mag gaan begeleiden. In 2018 wordt het mijn eerste keer als leiding en ik heb er al super veel zin in!