Leidingen

Hieronder staan de foto’s van een aantal leidingen van het ponykamp.

Als je wilt weten welke leiding in welke week komt, kijk dan bij data + leiding.

joséJosé van Zomeren (Loeloe)

Verjaardag: 13 juli

José is de eigenaresse van het Fjordenpaard. Zij is er alle weken van het ponykamp, ieder jaar weer.
Favoriete paarden bij het fjordenpaard: Mandy vind ik leuk door haar karakter en uiterlijk, maar niet om op te rijden. Only vind ik natuurlijk ook heel erg leuk, daar rijd ik het liefst op.

nina Nina (en Java)

Verjaardag: 4 september

Ik ben Nina en kom uit de grote stad, maar eigenlijk ben ik nergens liever dan buitenaf.
Sinds 2000 kom ik bij het Fjordenpaard, eerst heel wat jaartjes gewoon op kamp en de laatste jaren als leiding, wat ook ontzettend leuk is!

Bij het Fjordenpaard hebben ze natuurlijk heel veel ontzettend leuke paarden, maar ik vond Sax de allerleukste! Niks beter dan een stoere fjord onder je kont!

Wie weet tot van de zomer op kamp!

Yvonne Yvonne (en Safari en Ushi)

Verjaardag: 6 december

Mijn lievelingspaard is Safari, in 2009 was de eerste keer dat ik een week lang op Safari mocht rijden. Ik vond het een super leuk paard en ik ben echt gek op haar! Zelf ben ik 4 jaar zelf op ponykamp geweest. Elk jaar ging ik 1 keer. In de Herfst 2009 was mijn eerste keer als leiding. Ik vind het echt super leuk om een week lang een groep jongens/meiden te begeleiden en lekker met de paarden bezig te zijn en te ontspannen in het bos. Safari is nu ook leidingpaard en ik rijd dus nog vaak op haar, maar ook heel veel andere paarden vind ik erg leuk. Het fjordenpaard is echt super leuk, dus hopelijk zien we jullie snel!

Eerste keer ponykampleiding bij het Fjordenpaard: In de herfstvakantie van 2009.

Iris

Mijn ouders hebben het Fjordenpaard helemaal opgebouwd samen en ik ben er dus ook opgegroeid, tussen de paarden en tussen de ruiterkampkinderen. Super gezellig vond ik dat als kind. Toen ik 14 en 15 was ben ik zelfs bij het Fjordenpaard op kamp geweest samen met mij beste vriendin. Vervolgens ben ik vanaf mijn 17e ben ik in totaal een keer of 7 begeleidster geweest van de ruiterkampen. Nu begeleid ik de ruiterweken niet meer, maar organiseer en begeleid ik wel zelf ruiterweekendjes in het voorjaar en de herfst. 

Oh en mijn favoriete paarden bij het Fjordenpaard zijn Only, Maxima, Ushi en Zoë denk ik. Moeilijk kiezen wel haha. Ik hou het meest van pony’s, die vind ik lekkerder zitten en zijn vaak wat eigenwijzer en daar hou ik wel van.

fee Fee (en Noa)

Verjaardag: 1 april

Leukste paard/paarden bij het Fjordenpaard: Mijn favoriete paarden zijn Rimano: ik mocht op hem in mijn allerlaatste weekje als kampkind, dit was natuurlijk al heel erg speciaal en hij is ook nog eens heel lief en snel!, Kinky:is er niet meer, maar door haar heb ik de fjord weten te waarderen, was een lichte fjord en heel snel en verder vind ik Suus heel erg leuk. Deze springen er wel uit. Eigenlijk vind ik heel veel paarden van het Fjordenpaard leuk, dit omdat ze allemaal zo verschillend zijn en je dus altijd op een ander type paard zit!

Zelf op kamp geweest: Ik ben 8 keer bij het Fjordenpaard geweest als kampkind!

Eerste keer als leiding: Dat was in de zomer van 2010 week 3.

 

 Britt (en Only)

Verjaardag: 16 augustus

Hoi allemaal, Ik ben Britt! 
Ik kom al bij het Fjordenpaard vanaf 2006. Ik ben zelf 6 keer op kamp geweest en sinds de meivakantie van 2011 ben ik ieder jaar een aantal weken op het Fjordenpaard te vinden als begeleiding! 

Voor mij voelt het Fjordenpaard als mijn tweede huis. Zelf woon ik in Utrecht, in de buurt van het centrum. Bij het Fjordenpaard vind ik het heerlijk om lekker in de natuur te zijn. Het sprookjesbos is het mooiste bos wat ik ken en hier kan ik uren rond blijven rijden/wandelen. Door het hele jaar heen probeer ik dan ook vaak wat weekendjes of dagjes naar het Fjordenpaard te gaan samen met mijn (oud)medeleidingen, welke stuk voor stuk vriendinnen zijn geworden! 

Mijn favoriete paard bij het Fjordenpaard is Only. Ik vind haar heel fijn omdat ik haar vertrouw en ik weet wat ik aan haar heb. Er zijn meerdere paarden die ik heel erg leuk vind, zo is Duke ook al jaren een van  mijn favorieten! Er zijn bij het Fjordenpaard weinig paarden waar ik op gereden heb (en dat zijn er flink wat..) die ik niet leuk vond.

Ik hoop dat jullie net als ik de tijd van jullie leven bij het Fjordenpaard gaan hebben en het ook een beetje gaan zien als jullie tweede thuis! Wie weet tot snel!

Linda V Linda V (en Puck)

Verjaardag: 17 Juli
Favoriete paarden bij het fjordenpaard: mijn favo’s blijven toch wel Puck en Wolinka. Puck omdat ze gewoon enorm lief is, retesnel kan en ook goed voorop kan. Dit vind ze soms wat eng maar als jij haar vertrouwen geeft gaat ze wel door. 

Lena Lena (en Madonna)
Verjaardag: 23 augustus

Favoriete paarden: Kokos (helaas verkocht) is toch wel een van mijn favoriete paarden, op hem mocht ik in mijn eerste kampweek in 2006, hij was toen nog niet zo lang beleerd en is samen met mij tegen een boom geknald in het springbos. Een andere favoriet is Doenja, omdat ik haar beleerd heb, bovendien rijdt ze ook heerlijk en ziet er speciaal uit met haar witte hoofd! Ook Plu vind ik een erg leuk paardje, hij is lekker voorwaarts tijdens het rijden. Een ander paard die toch ook wel speciaal is: Madonna. Op haar heb ik mijn laatste kampweek gereden, ze was toen nog niet zo vaak mee geweest. Onder het rijden is het echt een fijn paardje, ze is erg snel en heeft een speciaal karakter. Ze was wat bang voor poetsen en opzadelen enz. maar onder het rijden merkte je daar helemaal niets meer van!
En zo kan ik nog wel even doorgaan.. Eigenlijk zijn alle paarden, waar ik tot nu toe op gereden heb, zo veel verschillende karakters, dus elke keer weer iets nieuws!
eerste keer leiding: Zomer 2012

 

lucy Lucy (en Safari)
Verjaardag: 7 Juni

Mijn favoriete paard bij het fjordenpaard is Quatro. Als ik niet weet op welk paard in wil rijden kom ik meestal bij haar uit. Ze is altijd vrolijk en komt je vaak even gedag zeggen in het weiland. Quatro is lekker vlot, een beetje eigenwijs en ik vind het heerlijk om lekker aan een lang teugeltje met haar te kunnen rijden.

Daarnaast zijn er nog een hele boel andere paarden die ik heel erg leuk vind bij het fjordenpaard, waaronder Safari, Fanta, Dizzy, Plu en de inmiddels verkochte Puck en Pepijn.

Zelf ben ik zeven keer bij het fjordenpaard op kamp geweest. Elke keer heb ik het heel erg naar mijn zin gehad en vond ik het jammer dat de week zo snel voorbij ging. Daarom wou ik graag leiding worden toen ik te oud was voor ponykamp. Ik ben nu al zeven keer leiding geweest en heb in 2015 voor het eerst ook geholpen met het beleren van de jonge paarden.

Eerste keer leiding: Zomer 2013

marieke en maan Marieke (en Maan)

Verjaardag: 1 november

Mijn lievelingspaard bij het fjordenpaard is maan, in 2012 heb ik voor de eerste keer op maan gereden en vond der meteen helemaal geweldig. Maan heeft een heel leuk karakter, toch wel wat moeilijk aan de balk, maar met rijden heel erg braaf en vooral snel!

Ik kom sinds 2010 bij het fjordenpaard en ben in totaal 7 keer op kamp geweest en heb het elke keer zo ontzettend naar mijn zin gehad, ondanks dat ik zo dichtbij woon voelt het net of ik heel ver weg op vakantie ben geweest. Genieten dus!

Mijn eerste week leiding: week 3 2014

Marloes V Marloes V

Verjaardag: 7 juni

Hallo iedereen!
Ik ben Marloes. Mijn eerste keer op kamp bij het Fjordenpaard was in 2006. Ik ben in totaal iets van 9 tot 10 keer geweest. Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad en keek er ook al ver van tevoren naar uit. Mijn eerste keer leiding was in week 8 2014.
 
Ik heb niet echt één favoriet paard, maar Suus, Puck, Dingo en Ducati vind ik wel heel erg tof. Ook heb ik een keer een ritje op Rimano gereden, die ook super tof is. Verder heeft elk paard waar ik op heb gereden wat leuks, vandaar dat ik er niet zo 1, 2, 3 eentje uit kan kiezen!
 
 
Fabienne Fabiënne

Verjaardag 26 Juli

Mijn eerste keer kamp was in 2009, ik reed eerst op Smokey en toen op Darla. In totaal ben ik 6 keer op kamp geweest. Mijn lievelingspaard bij het fjordenpaard is Fancy! Hier heb ik twee keer een kampweek op gereden, mijn tweede en laatste keer. Ook nog een aantal met de verhuur mee gehad. De ritten zijn altijd leuk met haar, ze kan erg hard! Zij is zeker mijn nummer 1!!

Ook vind ik Classic erg leuk, hier heb ik ook een kampweek op gereden, met haar heb ik een hoop leuke herinneringen als ik terug denk aan de ritten die ik op haar maakte.

Mijn eerste keer leiding was in de Herfstvakantie van 2014.

 Larissa

Verjaardag: 14 januari

Ik ben Larissa en ben in de zomer van 2016 voor het eerst leiding geweest! Sinds m’n 13e ben ik elk jaar wel op het fjordenpaard te vinden. Ontzettend leuk vind ik het kamp en de paarden. Maar nog leuker dat ik nu leiding mag zijn! Mijn favorieten zijn Suus, Jelle en River. En natuurlijk nog veel meer!! Suus en Jelle zijn verkocht maar wat een leuke ritten heb ik daar mee beleefd! Het fjordenpaard vind ik super fijn omdat iedereen lekker zichzelf kan zijn. Dus wie weet tot op het fjordenpaard.

 
320748_2495874161127_1691132272_n Tessa

Hoi allemaal,

Ik ben Tessa. Ik ben in 2016 voor het eerst leiding geweest bij het allerleukste ponykamp dat er is!! Van 2005 t/m 2011 ben ik zelf ieder jaar op ponykamp geweest bij het Fjordenpaard. Zoals veel van jullie hopelijk ook doen, was ik toen ook altijd vanaf het moment dat ik me had ingeschreven aan het aftellen tot het zo ver was.

Vanaf 2010 tot nu ben ik ook nog (bijna) ieder jaar een weekend naar de ranch naast het Fjordenpaard (El Rancho de Verano) geweest. Dit doe ik gezellig samen met mijn ouders die ook paardrijden en vaak neem ik dan ook nog een vriendin mee.

Eén favoriet paardje bij het Fjordenpaard heb ik eigenlijk niet echt. Alle paarden en pony’s zijn gewoon leuk!! Natuurlijk zijn er wel een paar die ik iets leuker vind dan alle andere leuke paardjes en dat zijn bijvoorbeeld Ster, Maan en Rowena.

Ik heb er ontzettend veel zin in om deze zomer weer naar het fjordenpaard te komen en ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!!

Eveline Eveline (en Plu)

Ik ben Eveline en ik woon in de buurt van Eindhoven. Ik kom sinds 2013 bij het fjordenpaard, ik heb het er altijd onwijs naar mijn zin gehad! Elk kamp was weer een feestje en ik ben heel blij dat ik nou leiding mag zijn! Het Fjordenpaard is gewoon een super plek waar je lekker kan genieten! Mijn favoriete paardje is Plu omdat ze super snel en ook wel een beetje eigenwijs is. In de zomer van 2016 ben ik voor het eerst leiding geweest.

 

Mariska (en Kristian)

Hoi allemaal! Ik ben Mariska en ik ben in week 8 2017 voor het eerst leiding! Ik kwam voor het eerst in 2010 week 1 bij Het Fjordenpaard en het is een van de leukste plekken die ik ken.

Mijn favoriete paarden zijn Kristian, Suus (helaas verkocht), Noa en Willy. Natuurlijk vind ik er nog veel meer leuk. Ik vind Kristian zo leuk omdat hij super lief en grappig is en toen ik erop mocht mijn laatste kampweek hij nog nooit was mee geweest op buitenrit. Willy en Noa vind ik zo leuk omdat ze ontzettende lieverds zijn waar je altijd om kan lachen. Ook vind ik Duke, Only en Happy leuke paarden om ritten mee te maken.
Ik heb heb er in ieder geval zin in en misschien tot op kamp!

Tamar (en Blanca)

HoiHoi! Ik ben Tamar en ik ga al sinds 2010 samen met Mariska op ponykamp bij het Fjordenpaard. Mijn laatste ponykamp was week 1 in 2016 en dat was al mijn 9e kamp! Die zomer mocht ik ook Karin nog 2 weken helpen met de paarden, een super Fjordenpaard zomer dus!
Nu ben ik helaas te oud om een kampkind te zijn, maar gelukkig mag ik nu kampleiding zijn 😀 

Mijn favoriete paardjes zijn Costa en Blanca omdat ze zo lekker temperamentvol zijn, heerlijk zitten en ook nog eens heel mooi zijn. Verder vind ik Happy, Juwel en Bleikála heel leuk en grappig, maar eigenlijk zijn alle paardjes bij het Fjordenpaard leuk.

Ik kan niet wachten tot de zomervakantie en hoop jullie bij het Fjordenpaard te zien!

 
Viv (en Gucci)
Verjaardag: 18 februari

 

Hee allemaal!
Ik ben Viv. Als klein 11 jarig meisje kwam ik voor het eerst op het Fjordenpaard. Ik had een grote liefde voor Fjorden en mocht op O’neill. Ik heb het altijd ontzettend naar mijn zin gehad en ging soms zelfs meerdere keren per jaar op kamp. Inmiddels ben ik niet zo klein meer, maar mijn liefde voor het Fjordenpaard is gebleven. Ik heb veel mooie herinneringen hier en vind het daarom ook heel leuk dat ik dit jaar leiding mag zijn!
Ik vind eigenlijk alle paarden waar ik op gereden heb heel erg leuk, maar Suus (verkocht), Rianne, Simone en Plu zijn toch wel mijn favorieten!
Mijn eerste week leiding was in 2017. 
 
Wendy (en Diëgo)
Hallo allemaal, 
Ik ben Wendy en het Fjordenpaard is een speciale plek voor mij. Ik kom eigenlijk van kleins af aan al bij het Fjordenpaard omdat ik bij Iris in de klas zat en in 2018 ben ik bij el Rancho de Verano getrouwd. Zelf ben ik ook een aantal keren op ponykamp geweest en was altijd erg blij met het paard waar ik op kwam! Mijn eerste kamp pony was Maxima en ik ben nog steeds gek op haar! 
Als leiding rij ik graag op Only of Plu. Ook heb ik Ster altijd heel leuk gevonden en ben ik gek op kleine Dapper. Eigenlijk heeft elke paardje waar ik op heb gereden wel iets wat ik leuk aan ze vindt.

Sinds 2016 begeleid ik ruiterweekenden en in 2017 mijn eerste ponykamp. Ik heb heb er altijd veel zin in en we gaan er een mooie week van maken!

Ylse
Verjaardag: 1 april

Hallo allemaal! Mijn naam is Ylse en ik kom uit Leeuwarden. Ik kom al sinds 2008 bij het Fjordenpaard en ik vind het nog steeds ge-wel-dig! 😄 Ik ben van 2008 t/m 2014 iedere zomer op kamp geweest en na mijn ‘ponykamptijd’ ben ik nog vaak langs geweest om paarden te komen huren. In 2017 heb ik met mijn oude fjordenpaardgroep een weekendje georganiseerd en zo ben ik er eigenlijk weer een beetje ingerold. Inmiddels versterk ik sinds week 1 2018 het team van begeleidsters! 
 
Ik heb niet echt één favoriet paard bij het fjordenpaard, maar wel meerdere die ik fijn vind om op te rijden. Mijn favoriete paarden bij het Fjordenpaard zijn: Happy, Puck, River, Fidenza, Sammy en Jolito. Ook vond ik Java, Summer, Rain, June, Raeka, Daisy, Plu, Ster, Eva en Loeloe leuke paarden om op te rijden. Een hele waslijst dus! Ik hou van paarden die lekker vlot en gek mogen zijn en ook hou ik wel van een tikkeltje eigenwijs. 
Wie weet tot op kamp! Ik hoop dat ik jullie net zulke leuke weken ga bezorgen als de weken die ik altijd had op het Fjordenpaard! 
 
Maren (en Daisy)
Hoi allemaal! Ik ben Maren, en ik kom al bij het Fjordenpaard sinds ik 9 ben. Ondertussen ben ik 10 jaar ouder, 13 kampen en 3 weekendjes verder en elke keer ga ik er met nog meer plezier heen. Fjordenpaard is voor mij dé plek om even te ontspannen, plezier te maken, paard te rijden en vooral heel veel te lachen.Mijn grote favoriet is Daisy. Ze is lekker vlot, ontzettend lief maar kan ook wel eens eigenwijs zijn. Verder vind ik Lucca, Diablo en Elvira heel tof en ook Indra (daar heb ik 3 kampen op gereden als klein meisje) heeft een speciaal plekje in mijn hart. Maar Wanda vind ik ook een toppaard, eigenlijk zijn ze allemaal heel erg leuk.

 

Guusje (en Finn)
Hee allemaal!
Ik ben Guusje en kom uit een klein dorpje in het verre Brabant! Ik kom sinds 2013 bij het Fjordenpaard en heb hier 6 kampen en een aantal weekendjes flink genoten!
Mijn favoriete paard bij het fjordenpaard is Finn! Ik heb hier 2,5 kamp op gereden en verder heel vaak op gehuurd! Ik vind haar zo leuk omdat het zo’n ontzettende draak is af en toe met haar andere routes en de bokken die er af en toe uit komen.
Verder vind ik Aragon, Frouke en Kristian ook heel leuk! Maar vrijwel alle paarden waar ik op gereden heb vond ik leuk!

 

Melati (en Gwen)
Verjaardag: 5 juni

Hee iedereen! Ik ben Melati en kom uit het mooie Groningen. Sinds 2014 kom ik met heel veel liefde en plezier naar het Fjordenpaard. Daarom vind ik het super leuk dat ik nu leiding mag zijn op deze mooie plek.

Mijn favoriete paardjes zijn Plu en Gwen. Dat zijn twee echte knuffelpaardjes die ook nog een beetje eigenwijs zijn en soms wat gek doen. Verder vind ik Costa en River ook super leuke paardjes. Wat ik zo leuk vind is dat het Fjordenpaard redelijk dichtbij voor mij is, hierdoor kan ik lekker vaak komen huren.

In de zomer van 2018 zal ik voor het eerst leiding zijn in week 8. Ik heb er nu al zin in. Hopelijk zie ik je dan!

Nienke (en Safari)
Hoi allemaal, Ik ben Nienke en ik kom uit Utrecht. Ik kom nu sinds 2013 met veel plezier bij het fjordenpaard. Sindsdien ben ik 6 keer op kamp geweest en nu ook 7 keer op ruiterweekenden waarvan er hopelijk nog een aantal bijkomen. Mijn grote favoriet bij het fjordenpaard is Safari en ook Daisy vind ik heel erg leuk. Safari vind ik zo leuk omdat ze altijd vrolijk en nieuwsgierig is en zin heeft om te rijden. En Daisy vind ik zo leuk omdat ze heel lief is maar ook wel lekker veel pit heeft. Maar eigenlijk zijn alle paarden wel leuk op hun eigen manier. Omdat ik nu niet meer op kamp kan bij het fjordenpaard vind ik het heel erg leuk dat ik nu mag gaan begeleiden. In 2018 was mijn eerste keer als leiding.

Lisa en Bibi
Ik ben Lisa en ik ben 22 jaar oud. Toen ik 9 jaar oud was kwam ik voor de eerste keer bij het Fjordenpaard. Ik vond het natuurlijk helemaal geweldig en sindsdien ben ik er eigenlijk elk jaar wel te vinden. Ik ben zelf tot mijn 19e op kamp geweest en daarna nog een aantal keer op de weekendjes van Iris. En ik vind het super leuk dat ik dit jaar voor de eerste keer leiding mag zijn in week 7 2019!

 

 Ik vind heel veel paarden leuk bij het Fjordenpaard, maar mijn top 2 zijn toch wel Loeloe en Bibi. Loeloe omdat ze zo heerlijk eigenwijs is maar ook heel lief en mooi. Bibi heeft een speciaal plekje in mijn hart omdat ze mijn allereerste ponykamp pony was.
Wie weet tot in week 7!
 
Ronja met Snowy
Hallo allemaal, 
Ik ben Ronja, en ik kom bij het fjordenpaard sinds ik 14 ben. In die tijd heb ik op heel veel verschillende paarden gereden, die allemaal op hun eigen manier superleuk waren! Mijn all time faves zijn Zara, Mexx, Malanya en Rodi (verkocht). Ik heb zelf ook een paardje waarmee ik vaak het bos in ga om lekker van de natuur te genieten en een beetje te crossen 😉 Het leukste op kamp, naast het paardrijden, vond ik altijd naar het Ronostrand gaan, omdat ik niet alleen van paardrijden maar ook heel erg van zwemmen hou! Ook vind ik het altijd heel leuk om te zien hoe de jonge paarden het doen. Ik heb heel veel zin om jullie allemaal te ontmoeten, dus tot snel!
 
Anouk en River

Hei allemaal,

Ik ben Anouk en ik kom uit een klein stadje naast Den Haag. Sinds mijn 12e kom ik op kamp bij het Fjordenpaard. In totaal ben ik op 6 kampen geweest en week 3 2018 was mijn laatste kampweek, hiervan heb ik erg genoten. Daarom ben ik nu hartstikke blij dat ik dit jaar leiding mag zijn. 

Mijn lievelingspaarden zijn River en Uniek. Op River heb ik twee kampen gereden. Ik vind haar een heerlijk paard omdat ze alles voor je wil doen en heel eerlijk is. Uniek is een echte knuffel en kijkt (bijna) altijd voor je uit. Maar natuurlijk zijn alle paarden bij het Fjordenpaard hartstikke leuk :). 

In week 5 2019 ben ik voor het eerst leiding. Misschien tot dan! 🙂

Famke en Gwen

Hi! Ik ben Famke en ik kom al sinds 2007 bij het Fjordenpaard. Mijn laatste ponykamp was in de herfst van 2018. Na dit ponykamp was ik helaas te oud om als kampkind te komen, maar wat een geluk had ik dat ik in de mei van 2019 gelijk een week kampleiding mocht zijn. Mijn eerste week als begeleiding vond ik super leuk! Lekker de hele week tussen de kinderen en de paarden. 
Bibi is de eerste pony waar ik bij het Fjordenpaard op heb gereden. Zij is zeker 1 van mijn favorieten, ook vind ik Gwen en Safari erg leuk. Op Gwen heb ik 2 kampen mogen rijden en Safari vind ik erg leuk voorop. Naast deze paarden horen Happy, Costa, Fidenza en Oviedo ook zeker bij mijn favorieten. 
Ik kijk ontzettend uit naar de zomer en hoop jullie net zo’n leuke week te kunnen bezorgen als dat ik vroeger kreeg! 
 
Jorna en River

Hoihoi! Ik ben Jorna en kom sinds 2016 met heel veel plezier bij het Fjordenpaard. Mijn favoriete paard bij het Fjordenpaard is River, ik vind haar zo leuk omdat ze lekker veel pit heeft, maar tegelijkertijd ook ontzettend lief is. Ook vind ik Only, Costa, Malanya en Rain hele leuke paarden! 
Nadat ik een aantal keer was wezen huren met vriendinnen, ben ik voor het eerst op kamp geweest in 2017! Dit kamp vond ik zo ontzettend leuk dat ik het jaar erna ook meteen weer ging. Verder ben ik nog op 4 weekendjes geweest die enorm gezellig waren!🤩 Helaas ben ik inmiddels te oud voor kamp, maar gelukkig mag ik dit jaar voor het eerst komen als leiding, daar heb ik dan ook super veel zin in! 
Het leukste aan het Fjordenpaard vind ik de leuke paarden, alle lieve mensen en de prachtige omgeving! Mijn eerste week als leiding wordt week 8 2019, hopelijk tot dan!😄

Karlijn en Rain

Heehee! Ik ben Karlijn en ik kom sinds 2016 graag bij het Fjordenpaard. Ik had eerst een aantal keer paarden gehuurd en daarna besloot ik om ook op kamp te gaan. Dat was een goede keuze, want ik heb uiteindelijk 3 geweldige kampweken gehad op Rodi, Passoa en Ydos. Verder ben ik nog 4 keer op een weekendje geweest!
Ik vind het Fjordenpaard zo leuk door de gezelligheid, de prachtige omgeving, de leuke mensen die ik er heb leren kennen en natuurlijk de mooie paarden. 😍 
Mijn favoriete paard is toch wel Gwen, maar ook Rain, Happy, Costa en Java vind ik heel leuk. Ze doen altijd hun best en zijn soms toch lekker gek, daar hou ik van! 
Ik ben nu te oud voor kamp, maar ik heb veel geluk dat ik meteen leiding mag zijn in week 3 2019. Ik kan niet wachten en hopelijk zie ik je in de zomer! 
 
Roxan
Mijn naam is Roxan en ik kom sinds 2012 bij het fjordenpaard. Na een paar weken kamp, weekendjes en een westernweek bij el rancho mag ik nu ook leiding zijn op deze top plek! Elke keer blijft het weer genieten door de gezelligheid met iedereen en de leuke paarden.
Mijn lievelingspaard bij het Fjordenpaard is Twoface. Ik vind haar zo leuk omdat ze heel lief en eerlijk is maar toch ook een beetje ondeugend. Verder vind ik vrijwel alle paarden die ik tot nu toe gereden heb leuk! In de herfst van 2018 was mijn eerste keer leiding. Ik kijk enorm uit naar de weken die nog komen gaan! Hopelijk zie ik jullie allemaal op het fjordenpaard!