Charlene week 7

Ponykamp het fjordenpaard week 7 ‘11
Het was mijn eerste keer dat ik hier op kamp ging,
Ik ging samen met Lisa, Wij hadden al contact gehad met andere mensen uit onze week en we wisten zeker dat het een superleuke groep zou worden!
Eerst zou Stephanie ook nog met ons meegaan maar een paar dagen voor ponykamp was zij van een pony afgevallen en kon dus uiteindelijk niet mee
Toen ik aankwam bij het Fjordenpaard waren er nog niet zo heel veel mensen uit week 7, Dus ging ik maar even binnen kijken en heb toen gelijk een trui gekocht!
Een half uurtje ongeveer nadat ik aankwam was Lisa er ook!
We hadden elkaar al ongeveer een jaar niet meer gezien dus hadden nog heel veel bij te praten!
Toen iedereen er was en alle ouders weg waren moesten we naar binnen en daar werd de leiding aan ons voorgesteld, De leidingen in onze week  waren: José N, Linda vZ, Yvonne, Femke en José zelf natuurlijk ook! Het was supergezellige leiding!
Toen de leiding was voorgesteld werden alle regels nog even doorgenomen en daarna gingen we eten! Na het eten moesten degene die zich nog niet omgekleed hadden zich om gaan kleden. Nadat iedereen dat gedaan had moesten we buiten in een rij gaan staan om de paarden te verdelen!
Ik ging naar voor bij een lief paard, en bij een tinker! Toen kwam ik op Whisper, ik had geen idee welke pony dit was en Lisa kwam op two-face, ook zij had geen idee welke dit was.. Na het paarden verdelen gingen we naar de wei om de paarden te halen!
Toen Henk mij Whisper aanwees was ik gelijk verliefd op hem en wist zeker dat ik niet ging ruilen!
Toen iedereen zijn/haar pony/paard had gingen we opzadelen en een rit van een uurtje maken!
Het was gelijk al een superrit en het was mega gezellig!!

De volgende dag (zondag) werd er bij het ontbijt gevraagd wie er wilde ruilen , er waren er een aantal die wel wilde ruilen van pony/paard en dus kregen hun een andere toegewezen,
Toen gingen we weer de paarden en pony’s halen en weer rijden,
Ook dit was weer een superrit!!
Wat we die middag gingen doen weet ik eigenlijk niet meer..
De dag daarna (maandag dus) Gingen we s’avonds rijden en s’ochtends hadden we poetsochtend!
Het was supergezellig en er waren hele mooie pony’s bij,
Ook het rijden was weer supergezellig (zoals elke rit)

De derde dag (dinsdag) We gingen s’ochtends rijden, helaas regende het maar dat maakte de rit niet minder leuk! Eigenlijk weet ik niet echt meer wat we die middag en avond gingen doen

De vierde dag (woensdag)  We hadden de dagtocht vandaag, we gingen met een groep van ongeveer 55 mensen in 1 lange slinger weg!
Het was super gezellig, Halverwege de rit gingen we splitsen in 2 groepen, de ene groep ging met de ´ruige rit´mee maar ik ging met de ´rustige rit´ mee.
Na een tijdje kwamen we weer met ze alle bij elkaar en gingen we verder, na een tijden weer met de hele groep rijden gingen we in groepjes van 5 over een heel leuk galoppad!! Het was echt super, toen we in Roden aankwamen gingen we de pony´s vastzetten en wat eten bij de snackbar! Toen iedereen uitgegeten was gingen we weer rijden, Toen we terug kwamen bij het Fjordenpaard gingen we afzadelen en de paarden afsponzen en drinken geven, Toen gingen we ze terug brengen naar de wei en uitrusten want iedereen was best wel moe van de rit!

De vijfde dag (donderdag)
We gingen met de huifkar naar het zwembad toe, het was ook daar supergezellig en iedereen had het naar z’n zin! We gingen die dag (volgensmij) s’avonds rijden 😀
De zesde dag (vrijdag)
We gingen s’ochtends rijden zodat we s’middags konden oefenen voor de bonte avond, Het was alweer de laatste rit en dat vonden we allemaal erg jammer!! We gingen s’middags oefenen voor de bonte avond, iedereen had iets leuks bedacht!
Ook moesten we al een beetje onze tas inpakken Die avond hadden we dus bonte avond! Het was super gezellig en we hebben veel gelachen!!
Na de bonte avond hadden we nog een kampvuur! We hebben met het kampvuur veel gelachen, gezongen en gepraat! Kortom het was SUPER gezellig!!
De zevende en dus de laatste dag
We werden s’ochtends wakker.. toen gingen we eten en daarna onze tassen verder inpakken en buiten zetten!  Iedereen vond het super jammer dat het de laatste dag was..
Toen onze ouders er waren gingen we snel nog even afscheid nemen van onze pony’s en paarden!  Iedereen vond het super jammer!

Het was een super gezellige week en ik ga volgend jaar hopelijk weer!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *