Samenvatting week 5 & 6

Terwijl de laatste kinderen nog aan het huren zijn, loopt week 6 officieel ten einde. Weer twee weken achter de rug.

Week 5 verliep goed. Er waren weer 13 extra paarden voor het ruiterkamp, die bij het westernkamp van El Rancho vandaan kwamen. Er waren veel goede ruiters deze week dus de jonge paarden konden ingedeeld worden om zo nog beter te wennen aan de ritten en de omgang met mensen. Het weer was helaas niet fantastisch maar toch hebben we het de meeste ritten droog gehouden. Omdat iedereen goed kon rijden, verliepen de ritten super. Wel een paar paarden die uitvielen: Dizzy stapte in een steen waarna haar voet bloedde en ze niet meer mee kon en een paar andere paarden mochten even een week vakantie om wat dikker worden in het grasland achter El Rancho.

Ook in week 6 waren er hele goede ruiters. Zelfs zulke goede dat er niet echt sprake was van een groep 3. Een groot gedeelte van de hele groep ging dan ook met Henk mee tijdens de dagtocht. De gemiddelde leeftijd van deze week was ook bijzonder hoog (een aantal kinderen van 15 moesten zelfs aan de jongere kant slapen). Het weer was wel erg fijn deze week: 25 graden en een windje met de dagtocht: amen! Ook nog een nieuwtje van deze week: Rodi werd verkocht aan een meisje die eerder deze zomer op ruiterkamp is geweest en hij is deze week opgehaald.

En nu bezig met de voorbereidingen voor week 7: de laatste week die vol zit deze zomer. Hieronder nog wel wat sfeerfoto’s van de afgelopen twee weken.

DSCF7992 IMG_0431 IMG_0927 IMG_3028IMG_0480 IMG_0598  DSCF8402 IMG_1159 IMG_1311 DSCF8361IMG_1376 IMG_1492


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *