Winnaars grote 2016 quiz

In de leeftijdscategorie van 13 jaar en jonger heeft Lisa gewonnen met 4 fouten.

In de leeftijdscategorie van 14 t/m 16 jaar hadden Bodil en Roos beide maar 1 fout. We hebben door middel van lootjes trekken de winnaar gekozen en dat is Bodil geworden

In de leeftijdscategorie 17 jaar en ouder hadden Melissa en Isabel beide maar 1 fout. Ook hier hebben we door middel van lootjes trekken de winnaar gekozen en dat is Isabel geworden.

Alle winnaars gefeliciteerd en jullie ontvangen een mail met de kortingsbon naar jullie keuze!
Hieronder alle vragen met eronder de juiste antwoorden.

  1. Welk van de onderstaande paarden werd in 2016 beleerd?
    a. Terra
    b. Java
    c. Luna
  2. Hoeveel veulens waren er dit jaar bij het Fjordenpaard?
    a. 17
    b. 18
    c. 19
  3. Welk paard is dit jaar niet gebruikt als leidingpaard?
    a. Dizzy
    b. Duke
    c. Fancy
  4. Hoeveel weken ruiterkamp waren er in de mei- en herfstvakantie in 2016?
    a. mei 1 en herfst 1
    b. mei 2 en herfst 2
    c. mei 2 en herfst 1
    d mei 1 en herfst 2
  5. Welk van de onderstaande paarden is niet verkocht in 2016?
    a. Ginger
    b. Jente
    c. Wolinka
  6. Welke leiding was dit jaar voor het eerst leiding bij het Fjordenpaard?
    a. Tessa
    b. Ecelia
    c. Fabiënne
  7. Welk van de onderstaande paarden werd in 2016 drie jaar oud?
    a. Kyara
    b. Melody
    c. Kristian
  8. Welke week ponykamp van de zomer 2016 zat niet helemaal vol?
    a. Week 1
    b. Week 7
    c. Week 8
  9. Welk paard kreeg in 2016 voor het eerst een veulentje?
    a. Freya
    b. Bonny
    c. Lucca
  10. Welk paard werd verkocht in 2016?
    a. Roos
    b. Snippie
    c. Glowy
  11. Hoeveel tractoren had Henk in 2016?
    a. geen
    b. 1
    c. 2
  12. Welke kleur had de rand van de trampoline in 2016?
    a. Zwart
    b. Blauw
    c. Groen
  13. Hoeveel hengsten hebben in 2016 bij merries in de wei gestaan om ze te dekken?
    a. 3
    b. 5
    c. 4
  14. Welk van de onderstaande paarden werd nog meer beleerd in 2016?
    a. Kirian
    b. Rindi
    c. Rain
  15. Hoeveel westernweken waren er in 2016 bij El Rancho tegelijk met het ruiterkamp bij het Fjordenpaard?
    a. 0
    b. 1
    c. 2
  16. Welke leidingen waren dit jaar in de zomervakantie 2 weken aan een gesloten leiding (dus bijvoorbeeld in week 6 en 7)?
    a. Yvonne en Fee
    b. Celyna en Patricia
    c. Nina en Lucy
  17. Welk paard heeft er dit jaarbij het Fjordenpaard voor het eerst voor de kar gelopen?
    a. Kristian
    b. Maxima
    c. Geen een
  18. Wie is de vader van de veulens Yvar en Gundi?
    a. Quin
    b. Kirian
    c. Diëgo
  19. Welke van de onderstaande pony’s werd in 2016 zes jaar oud?
    a. Rowena
    b. Aivy
    c. Rianne
  20. Welk van de volgende paarden is in 2016 niet ingedeeld met het ruiterkamp?
    a. Zara
    b. Dandy
    c. Zoë
  21. In 2016 kwam het eerste Fjordenpaard tijdschrift uit. Waarover stond er geen verhaal in?
    a. Hoe bij de ruiterkampen bepaald wordt wie op welk paard komt.
    b. Hoe wordt bepaald welke paarden verkocht worden.
    c. Hoe wordt bepaald welke paarden bij welke hengst komen.
  22. Wie heeft dit jaar geen paarden beleerd bij het Fjordenpaard?
    a. Kim
    b. Loïs
    c. Tamar
  23. Welke merrie kreeg in 2016 als enige een veulentje van de hengst Jack?
    a. Madonna
    b. Uniek
    c. Zoef
  24. Welk van de onderstaande pony’s werd dit jaar acht jaar oud?
    a. Gucci
    b. Blondy
    c. Imor
  25. Hoe oud is Henk dit jaar geworden?
    a. 63
    b. 61
    c. 59

 

1A 2C 3C 4C 5A 6A 7B 8C 9B 10A 11C 12C 13C 14C 15C 16A 17C 18A 19B 20B 21B 22B 23B 24B 25A

Reacties zijn gesloten.