Simone

simone 123

Naam: Simone
Ras/Kleur: Fjord
Geslacht: Merrie
Benodigde rijniveau: Beginner
Uiterlijk: Klein navelbreukje, te zien als een klein bultje onder haar buik.
Bijzonderheden: –

Simone is geboren in 2003. Als veulentje vielen als twee dingen gelijk op: ze had en heeft een hele mooie lichte Fjordenkleur en ze heeft een navelbreukje. Simone was echt een schattig veulentje, niet brutaal maar wel nieuwsgierig en vrolijk.

Toen Simone 3 jaar oud was werd ze beleerd. Ze vond het zadel wel wat spannend, maar was braaf tijdens de eerste rit.

Simone werd al snel niet alleen voor de ruiterkampen gebruikt, maar ook voor de verhuur. Voorop rijden vond ze erg eng, maar als volgpony was ze heel braaf. Ook was Simone, zoals andere Fjorden vaak wel zijn, niet eigenwijs ook al zaten er ruiters op haar zonder enige ervaring met paardrijden.

Simone heeft in haar leven meerdere veulentjes gekregen (oa. 2008, 2009 en 2011). Ze is een hele lieve moeder en kreeg leuk, makke veulens. Omdat haar veulens zo’n leuk karakter hadden waren ze erg geliefd en zijn ze inmiddels verkocht.

Ook nu wordt Simone nog gebruikt voor zowel de ruiterkampen, westernweekendjes en -weken en voor de verhuur. Ze is braaf met rijden, niet eigenwijs en schrikt zelden, ze zit lekker en is erg lief in de omgang met mensen en met andere paarden. Ze kan aardig springen, vind door het water gaan niet eng en trapt tijdens het rijden niet naar andere paarden. Verder zit ze lekker, ook zonder zadel. Daarnaast heeft ze ook al meerdere buitenritten gemaakt met westernzadel en zo’n zadel staat haar erg goed. Simone is een heel veelzijdig paard en onmisbaar voor het Fjordenpaard.

Reacties zijn gesloten.