Aanpassingen

Het is bijna het einde van het jaar. 2014 Was een fantastisch jaar voor het Fjordenpaard! Nieuwe veulentjes, een aantal paarden werd verkocht, de ponykampen zaten bijna alle weken vol en er zijn veel nieuwe herinneringen gemaakt dit jaar. Daarom zal deze maand vanalles op deze site worden aangepast. Het fotoboek is ondertussen geupdate (als je toch nog foto’s hebt kun je deze mailen naar cocokop@hotmail.com) en ook zullen er meer foto’s van de buitenrit geplaatst worden op de verschillende pagina’s. Daarnaast zal er weer een overzicht van 2014 worden geplaatst aan het einde van het jaar met daarin alle feitjes over en gebeurtenissen in 2014. Ook diverse andere pagina’s op deze site zullen aangepast worden. En tot slot ben ik de paarden-van-de-maand verhalen helemaal aan het updaten om ze hopelijk binnenkort weer bij de paarden te plaatsen op de pagina “paardeninfo”.

Aan het einde van het jaar/ begin volgend jaar zal ik een overzichtje geven van wat er allemaal is aangepast.

En heb jij nog leuke ideeën om deze site nog leuker te maken? Schrijf deze dan onder dit nieuwsbericht in de reacties. Alle tips en creatieve ideeën zijn welkom!


Reacties

Aanpassingen — 13 reacties

  1. Misschien is het wat om ‘paardeninfo’ te vernieuwen. Want er staan paarden op die niet meer op het Fjordenpaard zijn, en de paarden die er nieuw bij gekomen zijn staan er nog niet op.

  2. Heeii,
    Misschien is t leuk om een stukje te maken waar je kunt zien welke paarden er worden beleerd in de ponykampweken? 🙂

  3. Hooi! ik had ergens in week 3 van de zomervakantie een verhaal geschreven maar die is nooit op de site beland?

    groetjes Olivia ( week 1 2014 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *