Corona update

Vanaf afgelopen maandag is het weer toegestaan om met maximaal 10 personen paarden te huren bij het Fjordenpaard. Er kan op vrijdag, zaterdag en zondag gehuurd worden en op feestdagen. Wil je graag op een andere dag huren? Dan kan je dit het beste even telefonisch navragen (0592-656421). Huren kan tussen 9 en 18u en om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijkertijd op het erf zijn, worden de groepen die huren zoveel mogelijk over de dag heen verspreid.

Zoals de regels er nu staan is het vanaf 1 juli weer toegestaan om te overnachten bij het Fjordenpaard en kunnen de zomerkampen dus gewoon door gaan. José is al druk bezig met voorbereidingen betreft de 1,5 meter afstand kunnen garanderen, nieuwe activiteiten plannen als we niet naar het dorp en/of zwembad kunnen en het treffen van allerlei hygiëne maatregelen. Iedereen die op kamp komt, zal van te voren waarschijnlijk een mail krijgen met extra uitleg over het kamp.

Verder hopen we dat jullie en je familie en vrienden allemaal gezond zijn en blijven. Zorg goed voor jezelf en denk om anderen. Als we ons allemaal aan de 1,5 meter afstand en de andere regels houden, kunnen we hopelijk snel weer alle dingen die we graag willen doen!

Reacties zijn gesloten.