Corona update

Iedere dag weer het gespreksonderwerp nummer 1: Corona. De overheid heeft maatregelen getroffen om de verspreiding ervan te vertragen om te voorkomen dat er zoveel mensen in het ziekenhuis opgenomen moeten worden, dat er mensen niet geholpen kunnen worden en sterven.

Wegens de nieuwe regels mag helaas de meivakantie 2020 niet doorgaan. Ontzettend jammer en vervelend! Iedereen die in de mei geboekt heeft, heeft een mail gekregen om samen met José een oplossing te vinden. Zoals het nu lijkt gaan de zomerweken gewoon door. Daar gaan we allemaal voor duimen! José heeft al een manier gevonden om, als het nodig is, de groep op te kunnen splitsen in 2 kleinere groepen. Even afwachten hoe de situatie in juli en augustus gaat zijn in Nederland.

Tevens is nu de vraag: is het Fjordenpaard nu helemaal dicht of kun je er nog wel paarden huren? Het antwoord is dat het Fjordenpaard nog open is voor de paarden verhuur. Dit kan enkel in de weekenden en op feestdagen en soms nog extra op de vrijdag. Hierbij is het enkel mogelijk in 2 of 3 tallen (aangezien je in Nederland momenteel maximaal met zijn drieën mag samen komen) en de afspraken moeten over de dag verspreid worden. Om af te spreken kun je bellen met het Fjordenpaard (0592-656421).

Reacties zijn gesloten.