De grote 2012 quiz

Denk jij veel te weten over het Fjordenpaard? Dan is december jouw maand om dit te testen!! Geheel december kun je namelijk meedoen met de Grote 2012 quiz. Deze quiz bestaat uit 30 vragen over het Fjordenpaard (de paarden, de leidingen, de ponykampen) in 2012. Regels om deel te nemen zijn: Je bent verplicht je naam, e-mailadres (deze beide worden helemaal aan het eind gevraagd) in te vullen en ook is het verplicht je leeftijd aan te geven. uiteraard mag je maar één keer meedoen en om het eerlijk te houden zijn leidingen uitgesloten van deelname.

Er zijn ook 3 prijzen te winnen voor de 3 mensen met de meeste antwoorden juist! Hierbij worden de deelnemers naar leeftijd in 3 groepen verdeelt en wordt er dan gekeken naar diegene die per groep de meeste antwoorden goed heeft (zijn dit er twee dan zal er geloot worden).

De prijs die drie keer zal worden weggegeven is een persoonlijke waardebon ter waarde van €10 euro voor een paardrijd ritje bij het Fjordenpaard! Deze bon is te gebruiken gedurende geheel 2013 en de lengte van de rit maakt niet uit. (dus huur je 1 uur een paard hoef je enkel 4 euro te betalen maar huur je 3 uur een paard betaal je 30-10=20 euro)

Heb je vragen dan kun je deze mailen naar cocokop@hotmail.com

Je kunt meedoen van 1 t/m 31 december.

Veel succes allemaal!!


Reacties

De grote 2012 quiz — 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *