Easy

Naam: Easy
Ras/kleur: Tinker
Geslacht: merrie
benodigde rijervaring: redelijk beginnend
Uiterlijk: Brede bles, 4 witte benen
Bijzonderheden: –

Easy is niet geboren bij het Fjordenpaard, maar komt waarschijnlijk uit Engeland. Ze is bij het Fjordenpaard gekomen toen ze 3 jaar oud was. Haar naam volgens haar papieren was Spot, maar ze kreeg de naam Easy toen ze aankwam bij het Fjordenpaard. Ze was nog onbeleerd dus het was de grote vraag hoe ze het zou doen. Ze was een beetje bang voor het zadel, maar ondanks dat deed ze het de eerste rit super goed! Het eerste jaar heeft ze al gelijk bij het Fjordenpaard mee gereden met de ruiterkampen. Ze is dan wel niet zo groot, maar ze is erg sterk, ijverig, kan de groep erg goed bijhouden en men vind haar lekker zitten.

Easy is ook al gelijk het eerste jaar met de verhuur mee geweest en met ouder en kind weekend bij El Rancho. Het westernzadel en -hoofdstel stonden haar super schattig en tijdens de ritten deed ze het heel erg goed. Ook de jaren hierna reed ze regelmatig bij de Ranch mee.

Op kamp rijdt Easy meestal met groep 3 mee, maar het komt ook wel voor dat ze met groep 2 mee rijdt. Beide groepen kan ze prima bijhouden met haar vlotte stap. Easy is geen springwonder, maar ze gaat prima over alle hindernissen heen bij het Fjordenpaard. Door het meer heen vindt Easy op warme dagen wel lekker. En op de koudere dagen gaat ze er ook, met wat aanmoediging, gewoon doorheen.

Reacties zijn gesloten.