Eerste veulentje + Info meivakantie

Vandaag was het zover, 1 dag voor de eerste ruiterkamp week van dit jaar, is Mara bevallen van een bruin veulentje! Het geslacht is nog onzeker (Ik denk persoonlijk dat het een merrie is), zodra ik deze weet zal ik het plaatsen op de site onder de knop “paarden” en dan “Veulens 2015”. Ook zal ik hier de foto’s en namen plaatsen van de veulens.
Uiteraard zal er weer een namenwedstrijd zijn dit jaar. Zodra je namen in kunt sturen zal ik dit duidelijk in een nieuwsbericht plaatsen.

Verder begint morgen de meivakantie. Voor iedereen die komt: Neem warme kleding mee, in de nacht kan het behoorlijk afkoelen. Je bent welkom NA half 3 (eerder mag je de slaapzalen niet op, dus kom ook niet eerder dan deze tijd!).
Een go-pro is toegestaan op je cap (een losse camera in je hand echter niet), maar ook zal er deze week een film gemaakt worden tijdens de dagtocht en zullen er vele foto’s gemaakt worden die je aan het einde van de week op cd kan kopen (€7,-) als aandenken.
De bekende Fjordenpaard truien zullen ook weer te koop zijn. Vanwege wat problemen met de levering is de voorraad morgen wat beperkt, maar aan het einde van de week zullen de truien in vrijwel alle kleuren en maten weer beschikbaar zijn.

Bayka zonsondergang      mara

Reacties zijn gesloten.