Grote 2012 quiz: belangrijk!

Vanwege problemen met de poll heb ik besloten dat om mee te doen met de Quiz, je de antwoorden gewoon naar je me kunt mailen (cocokop@hotmail.com). Vergeet hierbij niet je naam en leeftijd in te vullen! Het voordeel van via de mail inzenden is dat als ik jouw inzending heb ontvangen ik binnen 4 dagen een mailtje naar je toe stuur met een bevestiging dat ik jouw mail heb ontvangen en dat je dus mee doet met de wedstrijd met je ingezonden antwoorden. zo weet je zeker dat er niets fout kan gaan als jij een bevestiging hebt gehad.

Het insturen via de mail heeft nog een ander voordeel: jij hebt zelf ook je antwoorden (in de map “verzonden”) zodat je later weet wat je ook alweer had ingevuld.

Dus voor iedereen die de poll heeft ingevuld: Zouden jullie je antwoorden naar me willen mailen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *