Gastenboek

Welkom in het gastenboek!
Graag geen telefoonnummers plaatsen in het gastenboek, dit kan iedereen overal over de wereld zien en er misbruik van maken! Geef liever je e-mailadres als je in een groepsapp wilt, dan kan je via de mail je telefoonnummer geven.


Reacties

Gastenboek — 1.701 reacties

 1. misschien leuk om een keertje pard vd maand te doen met (recent) verkochte paarden????? bijvoorbeeld een keer dat quin ook genomineerd is?

  • Over het paard dat de meeste stemmen krijgt wordt een verhaaltje met hoe hij is op de site gezet. Dit kan natuurlijk ook met verkochte paarden, maar vaak staan die niet eens meer op de site en het is natuurlijk ook minder leuk om een verhaal te lezen over een paard waar je toch niet op kan komen

 2. Hey! Als je bij de paarden kijkt staat er altijd het benodigde rijniveau. Als je ongeveer 6 jaar rijervaring hebt,op paarden voor welk niveau kan je Dan rekenen dat je krijgt als je op kamp gaat?

  • Dat is eigenlijk niet te voorspellen. Welk paard je krijgt ligt ook aan je leeftijd, hoe groot je bent, of je al eerder op kamp bent geweest zodat je a een beetje weet hoe de ritten gaan en je uitstraling (sommige kinderen hebben bijvoorbeeld een eigenwijze uitstraling, die komen sneller op een eigenwijze pony). Je zal met 6 jaar waarschijnlijk bij gemiddeld ingedeeld worden.

 3. Heeey
  Ik ga samen met een vriendin op ponykamp in de meivakantie week 1. Is er al een groepsapp? En zo ja zou iemand mij dan willen toe voegen? Mijn telefoonnummer is 06-40127722

 4. heyy is er al iemand die week 3 gaat ik heb al met paar mensen aangemeld dus we kunnen al appgroep maken dus als je daarin wil app me dan even 0622585600 xoxo 🙂

  • ik ga waarschijnlijk ook week 3 🙂 er is al een groepsapp, geen idee of je er al in zit, er zitten nu al 50 mensen in, haha!

  • Als ik het goed zeg, Aqua blauw, Roze, licht roze, kersenrood, army green, irish green, indigo, beige, geel (weet ik niet zeker), bruin, oranje, fel geel, licht blauw, grijs, paars en zwart.

 5. Hoii! We hebben al een groepschat aangemaakt voor mei week 2 😛 Dus als je van plan bent mei week 2 te gaan kun je mij een berichtje sturen en zet ik in de groepschat 0615060866

 6. Hoi ik heb een vraagje. Hoe lang is de wachtlijst meestal? Want ik zou graag op kamp willen alleen mogen mijn vriendinnen niet mee van hun ouders en zat ik te twijvelen of ik dan alleen zou gaan. Ik heb toch besloten om alleen te gaan. Maar nu zijn er alleen maar wachtlijsten. Dus is er nog kans dat ik op kamp zou kunnen deze vakantie?

 7. hoi allemaal,

  aankomende zomer ga ik in week 8 op kamp waar ik heel erg veel zin in heb.
  nu vroeg ik me af hoe het kan dat er in week 8 maar 3 leidingen zijn en de andere weken 4 leidingen?! gaat deze week anders dan de andere weken ?
  Ben hier nieuwschierig naar haha iedereen alvast een super leuk ponykamp

  • Die week is precies zoals alle andere weken van de zomer. Er heeft alleen een leiding afgezegd dus we zijn nog bezig met een 4e leiding voor die week erbij te regelen.

 8. Heyy, weten jullie ook al wanneer de ruiterkampen van volgend jaar bekend worden? Beetje vroeg misschien, maar ik was dit jaar te laat en ik wil volgend jaar wel heel graag omdat het mij super leuk lijkt en dit de laatste jaar is dat ik kan 🙂

  • Waarschijnlijk eind september al. En je kan je eventueel nog op een wachtlijst voor dit jaar laten zetten (kan via mail). Er zijn nog weken waar niemand op de wachtlijst staat. En in de herfst van dit jaar is nog plaats vrij in beide weken.

  • heey madelief en frederique
   k ga 22 april tot 29 april. zitten jullie al in onze groepsapp ??
   groetjes janine

  • Hoi madelon, ik ( yaline ) en mijn vriendin jade gaan die week alleen heb ik momenteel geen telefoon vorige is stukgegaan en mijn vader heeft een nieuwe bestelt ik zal je mijn nummer geven als hij er is en ik vraag aan jade of ze haar nummer naar jou wil sturen groetjes yaline

  • Ja je gaat de zelfde dingen doen, alleen rij je in de herfst alleen sochtens omdat het dan sneller donker word en ga je niet naar het rono, voor de rest doe je zelfde activiteiten als in de zomer en mei.

  • Ja je gaat dezelfde dingen doen! Alleen ga je 1 rit in het donker rijden, de moonlight rit, deze rit ga je alleen stappen maar het is wel heel gaaf om mee te maken hoor ik altijd! Verder ga je niet naar het rono maar de rest is gewoon hetzelfde!

 9. nog 176 dagen tot zomer week 1, super veel zin in! wij hebben een gezellige groepsapp voor zomer week 1 als jij er ook in wilt stuur een mailtje naar @cennelinda@hotmail.nl

 10. Heey heey! Jááááren geleden ben ik hier meerdere malen op ponykamp geweest waaronder in 2008. Toen was er een superleuke, beetje angstige, volledig zwarte merrie op het FP die op dat moment 1 of 2 jaar op de wei had gestaan en die zomer voor het eerst onder het zadel ging. Ze had (toen) nog geen naam maar werd “Spanjaard” genoemd door Henk omdat ze spaans bloed had. Staat ze er nog of is ze inmiddels verkocht? Ik vond laatst foto’s van haar en ben eigenlijk wel benieuwd wat er met haar is gebeurd 🙂

  • Ik denk dat dat paard verkocht is, want ik kan me niet een paard bedenken die al uit 2005 komt en helemaal zwart is en klopt met jouw beschrijving. Het zou misschien Loxy geweest kunnen zijn, maar zij is er niet meer.

   • Ja het was Loxy! Ik wist niet meer zeker of dat haar naam was of niet, alleen Spanjaard wist ik nog zeker! Jammer dat ze er niet meer is, had het wel leuk gevonden om haar weer eens te zien!

 11. Heey omdat ik geen groepsapp voor week vijf heb gevonden… maak ik er maar een.
  Wil je in de groepsapp van week vijf stuurs dan een bericht naar 0657205342

  • Wolinka is in de meivakantie van 2016 verkocht, op de instagram van @ourhappyplace_ kun je een verhaaltje over hoe het nu met haar gaat lezen!

  • Mika is het veulentje van Eva uit 2012! Op de veulenpagina van 2012 staat haar naam er niet bij, maar dat is dus Mika. Ze is nu dus 4 jaartjes!

 12. Hoi allemaal,
  ik heb een groepsapp aangemaakt voor de mensen van week 8 in de zomervakantie. Wij zijn er nu met 4en dus zit je er niet in stuur dan even een mailtje naar natalyazaeijen@gmail.com met je nummer erin en dan voegen we je toe.

  groetjes!

  week 8 is de week van 27 aug. t/m 3 sep.

 13. Morgen weer voor een weekje naar het leukste plekje van NL!
  Superveel zin om iedereen (weer) te zien!♥

  • De standaard kleuren: paars, donker roze, licht roze, aqua blauw, licht blauw, zwart, bordeaux rood en geel.
   Nieuwe kleuren: Rood, neon geel, oranje en donker groen.

 14. Hey,ik ben 11 jaar en ik rij gevorderd. Ik hou niet zo van makkelijke en altijd brave paarden,en ik wil dus eigenlijk ook niet in groep 3 komen en liever ook niet op een makkelijk paard. Hoe zorg ik dat ik niet in groep 3 kom en niet op een super braaf paard?

  • Dan zou ik blijven staan tot het einde met paarden verdelen! Daar heb je niet te makkelijke maar ook niet te moeilijke paarden. En stel dat je dan toch in groep 3 komt en het echt niet leuk vind kun je dat altijd aangeven en dan kijken ze of je naar groep 2 kunnen zetten.

 15. Hallo! Wat leuk zeg deze site. Kwam er per toeval op en vond het zo leuk te lezen dat het Fjordenpaard nog steeds volop bloeit!! Ik ben denk ik 1 van de eerst ponykamp logees geweest zo’n 28 jaar geleden!! Misschien dat je ouders Henk en José het nog weten, maar ik weet in ieder geval dat José toen nog maar 1 dochtertje had en die kon net lopen haha. Mora was toen mijn favoriet.
  Wil je ze de groetjes doen van Erin? (Mijn zus heet Hedy, die ging ook altijd mee en is later ook nog eens geweest met haar eigen paard).

 16. Heyy,
  Wij zijn Auke & Jasmijn(14&15) en we gaan dit jaar mee op ponykamp in week 8
  Zouden we in de w’app groep mogen als die er al is?
  Nummers: +31612929364 (jasmijn)en +0637289706 (auke)

 17. Hoi ik ben Loes en vroeg me iets af

  Ik ben 12 en kan redelijk paardrijden ik rij al 2 jaar weet iemand welk paard gesikt voor mij is ik hou niet van de liefste paarden waar ik nog iets mee kan en wat niet gewoon als de groep aanloopt en in welke groep ik kom

  • Hoii, je kunt op het instagram account: rchetfjordenpaard_ op het linkje in de bio drukken en daar geven ze advies welke pony of welk paard bij jou past

   • maar je kunt geen paarden uitzoeken, José en Henk zoeken voor jou een leuk paardje uit tijdens het verdelen van de paarden !

   • Even een vraagje, ik zou namelijk ook graag een keer een weekendje willen doen (volgend jaar ofzo) maar ik heb geen Facebook. Komt het ook nog ergens anders te staan wanneer weekendjes zijn? 🙂

 18. Hoi allemaal,

  Weet iemand toevallig wat de eisen zijn om leiding te zijn ? heel veel kamp kinderen willen natuurlijk leiding zijn maar dat kan natuurlijk niet allemaal.
  Wat voor type’s kiest Jose uit ? En hoe word je leiding ?

  • Sowieso moet je minimaal 18 jaar zijn (en het liefst 19 of ouder). José kijkt naar hoe je bent: verantwoordelijk, gezellig, behulpzaam, etc.

 19. Bij de kampen mag je een voorkeur geven volgensmij op welk ras je wilt,
  Maar kun je dat ook combineren? Dat je twee pony’s rijd, ik kan namelijk echt noet kiezen tussen de ijslander en de fjord…. weet iemand misschien of dat kan??

 20. hoi allemaal,

  Is het bij het fjordenpaard mogelijk om in het voorjaarsvakantie op een doordeweekse dag paarden kunnen huren ondanks dat er geen ponykamp is ?

   • ik denk dat als je wat groter bent dan je dan een full moet nemen en als je meestal op pony’s rijd moet je pony meenemen.
    En je kan het beste een dressuurdekje nemen, die zijn namelijk wat langer dus die passen altijd

  • Niet alle ijslanders zijn 4 of 5 gangers, Ik weet wel dat Dapper, Indra en Bleikala bijvoorbeeld extra gangen hebben, en die ook laten zien maar voor de rest zou ik het niet zo goed weten.

 21. Ik ga in week 2 maar ik heb een vraagje
  Ik ga met een hele groep maar die zijn allemaal al 13-14-15-17 en ik ben nog maar twaalf en ik wil graag bij ze op de kamer maar gaat dat dan ik ben (12)

  Kan iemand me even op antwoorden

  • Tuurlijk kan dat!!!!!! Je komt dan waarschijnlijk op de oudere kamer. Maar als je zegt dat je bij elkaar hoort dan zitten jullie sws in de zelfde kamer
   En ga je in week 2 zomer, mei of herfst????
   Gr S

 22. Hey als je als je vijftien jarige komt en de gemiddelde leeftijd voor de kamerindeling geld. (12 jongere kant en 13 oudere.)
  Is er dan een kans als je met twee twaalfjarige komt dat je op de jongere kamer komt. Of is de kan er eerder dat de twee twaalfjarige op de oudere kamer komt?

 23. Hallo ik ga met een paar van mijn vriendinnen in 2016 naar het fjordenpaard in week 1 en ik vroeg me af of daar al een groepsapp van is

 24. Ik ga waarschijnlijk in week 3 op kamp! Alleen nog even wachten op de bevestiging 😉
  Ga jij ook in week 3? stuur mij dan even een wappje dan voeg ik je toe aan onze groep!
  0628582078

  • heyy ik weet het niet maar ik ga dan ook en ik ga alleen en was al opzoek naar vrienden haha ik weet niet of je nu al in een groep zit maar app mij anders dan ken ik al iemand haha
   0622585600 xxx

 25. Net terug van een geweldige week kamp op het liefste paardje Rocky♥ Ontzettend leuke groep kinderen, een week om nooit te vergeten!♥

 26. Morgen op kamp!!!
  Superveel zin om alle mensen weer te zien en nieuwe te ontmoeten! Benieuwd naar de paarden die meelopen!
  ❤️❤️

 27. nog 18 nachtjes tot de herfst! heb er weer super veel zin 🙂 & na de herfst waarschijnlijk aanmelden voor zomer week 7! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *