Herfstvakantie

Na vandaag nog maar 13 dagen en dan is het zover: De herfstvakantie!!

De leidingen die er in de herfstvakantie zullen zijn, zijn uiteraard Henk en José en verder komen Fee, Rianne, Celyna & Marlous.

Over de paarden die in de herfstvakantie gebruikt zullen worden is nog geen duidelijkheid. Henk had het er vandaag over dat hij misschien nog wel een paar paarden met veulens wil gebruiken in de herfst, maar Henk kennende kan dit over een week weer niet het geval zijn. Wel zullen de braafste paarden gebruikt worden (dus niet paarden als Zoef, Glowy, Jamilla, …. etc.) Dus voor de mensen die in in de herfst komen: Het wordt een verrassing voor jullie!

Iedereen die dit jaar in de herfst komt zal wel op de hoogte zijn van de moonlightrit die in de herfst gehouden wordt met het ponykamp. Ben je niet op de hoogte? Klik dan hier! druk op CTRL en F en typ het woord moonlightrit en druk daarna op ENTER.

Verder voor de mensen die in de herfst komen: praat lekker veel met andere herfstvakantie ponykamp-gangers op het forum!

En voor de mensen die balen dat ze niet gaan in de herfst: de data voor de ponykampen van volgend jaar staan ook op de site 😉   (Voor de meivakantie zijn al 18 deelnemers opgegeven!!)

zandvlakte


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *