Nieuw op de site

Eigenlijk verandert er constant wel iets op deze site, maar de afgelopen tijd ben ik weer druk bezig geweest. Daarom een klein overzicht met de veranderingen.

Nieuw:
– Onder de knop ‘veulens’ kun je vanaf nu al op de pagina ‘veulens 2017’. Hier staan nu de paarden waarvan we een veulentje verwachten in 2017. Zodra het eerste veulentje geboren wordt zal dat hier uiteraard komen te staan.

– Zoals waarschijnlijk bekend bij jullie kunnen jullie onder de knop ‘De paarden’ van bijna alle paarden die bij het Fjordenpaard zijn meer informatie en foto’s vinden. Er zijn weer nieuwe foto’s bij de paarden geplaatst. Dank aan alle inzenders! Als je nog leuke foto’s hebt kun je die mailen naar cocokop@hotmail.com, dan zet ik ze erbij.

– De quizzen op deze site zijn allemaal aangepast en aangevuld. Vooral de veulenquiz vind ik persoonlijk een hele leuke om te doen. Ik ben benieuwd hoeveel jullie er goed raden!

– Er komt zeer binnenkort een 2016 wedstrijd op deze site te staan. Als je meedoet kan je leuke prijzen winnen: een gratis tijdschrift, gratis Fjordenpaard t-shirt, 10 euro korting op een buitenrit bij het FP of 10 euro korting op een Fjordenpaard trui. Dus hou deze site de komende dagen in de gaten! Via instagram “ourhappyplace_” en de facebook van het Fjordenpaard kun je ook op de hoogte blijven.

Ook leuk:
– Velen weten het al maar op deze site kun je iedere maand stemmen voor het paard van de maand. Over het winnende paard wordt een leuk verhaal geschreven en deze vind je terug onder de knop ‘de paarden’.

– Als je op de hoogte wilt blijven van leuke nieuwtjes over het Fjordenpaard en interessante aanvullingen op deze site dan kun je op instagram het account “ourhappyplace_” volgen. Ook is het Fjordenpaard actief op facebook. Je kan hier het bedrijf het fjordenpaard volgen en als je zoekt op “fjordenpaard” kun je lid worden van de fjordenpaard groep.


Reacties

Nieuw op de site — 2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *