Nieuws

 

– Sommigen van jullie hebben eht misschien al gezien maar vanaf heden is er een spambeveiliging voor het gastenboek. Onder het vak waar je je tekst kunt typen staat een rekensom die je op moet lossen om je bericht te plaatsen op de site.

– De herfstvakantie is helaas weer voorbij. De twee weken ponykamp zijn erg goed gegaan. Karin heeft in de eerste week nog wat paarden beleerd (onder andere Rakker, een muisgrijs IJslandertje die vorig jaar als hengstje gebruikt was bij het Fjordenpaard) en de drie fjord x fries kruisingen zijn ook voor het eerst onder het zadel gebruikt. Allemaal deden ze het goed. En de twee weken ponykamp zijn ook goed heel verlopen. Volgens mij heeft iedereen het naar zijn zin gehad.

– Half November zal deze site weer aangepast worden. Het fotoboek zal worden uitgebreid (dus heb je nog mooie foto’s? stuur ze dan naar cocokop@hotmail.com) en er zullen weer nieuwe quizen worden geplaatst over de paarden van het Fjordenpaard.

– Verder nog een vraag die veel mensen hebben: Is het Fjordenpaard heel de winter open? Het antwoord erop is Ja, maar je kunt geen paarden huren als er sneeuw ligt of als de grond bevroren is. Dit om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren of de paarden zich bezeren.

– Tot slot: De boekingen voor de ponymkampen van vorig jaar stromen al binnen, dit jaar is iedereen vroeger dan ooit! Als je dus een bepaalde week in gedachten hebt kun je het beste niet te lang wachten met boeken. Vooral de meivakantie en week 2 gaan heel erg snel. En dan maar weer aftellen tot volgend jaar!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *