Pinkster ruiterweekend

Heb jij zin in een onwijs leuk pinksterweekend dat helemaal in het teken staat van paarden en paardrijden?!

Hoi allemaal. Ik ben Iris, 24 jaar oud en dochter van Henk en José van Zomeren (De eigenaren van Ruitercentrum het Fjordenpaard). Van vrijdag 22 mei tot en met maandag 25 mei organiseer ik bij het Fjordenpaard een ruiterweekend voor meiden tussen de 15 en 21 jaar. Tijdens het weekend krijg je allemaal je eigen paard. Er zullen twee dagtochten gereden worden (naar Roden en naar Norg) en zijn er twee gewone buitenritten van ongeveer 2 en 3 uur. Hierbij gaan we onder andere springen, over de heuvels, door het water en over de zandvlakte.

Het weekend zal dus helemaal in het teken staan van paarden en paardrijden en zit natuurlijk vol met gezelligheid. Omdat de buitenritten aardig pittig zullen zijn is het weekend alleen bedoeld voor (zeer) ervaren ruiters.

Dus heb je zin in een super gaaf ruiterweekend? Stuur dan een mailtje naar: vanzomeren.i.s@gmail.com. Dan krijg je van mij een inschrijfformulier. Ook kun je natuurlijk naar dit mailadres eventuele vragen sturen, dan geef ik je zo snel mogelijk antwoord.

Prijs: €165,- (alles inbegrepen) Data: vrijdag 22 mei rond 19:00uur tot en met maandag 25 mei rond 16:00 (Pinksteren). Deelnemers: Meiden tussen 15 en 21jaar die (zeer) ervaren ruiters zijn.

Het minimale aantal deelnemers is 6 en het maximale aantal is 16.

Reacties zijn gesloten.