Ponykamp update

Alle weken van de ponykampen van de zomervakantie zijn inmiddels volgeboekt. Wil je toch nog graag in de zomer komen? Dan kan je mailen naar rcfjordenpaard@hotmail.com met je naam, leeftijd, telefoonnummer, het mailadres van je ouders en de week waar je graag wilt komen, dan zet José je op de wachtlijst. En dan duimen dat iemand toch niet wil of kan komen. Overigens is er momenteel nog wel plek vrij in meiweek 1 en het ruiterkamp in de herfstvakantie.

Heb je geboekt voor het ponykamp en wil je graag in een groepsapp? Deze appgroepen worden niet gemaakt door mensen van het Fjordenpaard maar door meiden die zelf in de weken op kamp komen. Via instagram (ourhappyplace_ , rchetfjordenpaard of fjordenpaardleidingen) kan je op de hoogte blijven van het laatste Fjordenpaard nieuws en kan je lezen hoe je in een appgroep kan worden toegevoegd.

Ten tweede zijn de leidingen per week van de mei en zomer van 2022 bekend! Onder de knop “Ponykamp” kan je klikken op “Data + leiding” om te zien welke leidingen er in jouw week komen.

Reacties zijn gesloten.