Ponykamp

Lijkt het jou ook zo leuk om een eigen pony te hebben voor een hele week? Dat kan bij ponykamp het Fjordenpaard! Je krijgt je eigen pony waarop je de hele week zal rijden en die je de hele week poetst, vertroeteld en verzorgd. En het leuke is dat je de hele week iedere dag een buitenrit maakt, op je eigen paard, van minimaal 2 uur!

Bij het fjordenpaard zijn heel veel verschillende rassen zoals: Friezen, bonte paarden, Fjorden, IJslanders, Tinkers, Arabieren en nog veel meer. Je krijgt je eigen pony voor de hele week. En als het niet klikt met je pony, krijg je gelijk de volgende rit een andere, tot dat je een paard hebt die helemaal bij jou past!

Op het kamp wordt iedereen ingedeeld in 4 groepen, naar hoe goed je kan rijden. Vriendinnen/zusjes komen altijd bij elkaar in als ze dat graag willen. Het voordeel van het in groepen rijden is dat je altijd bij mensen van je eigen niveau in zit zodat je een rit krijgt op je eigen niveau! Aanvang van het ponykamp is op zaterdag tussen half 3 en 4 uur en het duurt tot de zaterdag erna 11 uur.

Als je meer wilt weten over dit ponykamp, klik hiernaast in het menu op activiteiten of klik op ponykampverhalen om over de week ponykamp bij het Fjordenpaard van anderen te lezen. En voor de weken ponykamp die dit jaar gehouden worden moet je klikken op “Data + leiding”.

in-de-heuvels

De officiële site van het fjordenpaard is: www.fjordenpaard.com . Hier vind je nog meer informatie en nog meer foto’s van de ponykampen.