Samenvatting week 1 en 2

Inmiddels zijn er twee volle weken van ponykamp geweest dus tijd voor een samenvatting van hoe de twee weken zijn verlopen.

De zaterdag dat week 1 begon had het merendeel van de paarden niets meer gedaan sinds de meivakantie. Daarom werd besloten de eerste avond een aantal lastigere, pas beleerde paarden zoals Costa en Kristian niet mee te nemen op de rit, maar in plaats daarvan verhuurpaarden. Dit om ervoor te zorgen dat de eerste rit rustig zou verlopen. De dag erna zijn deze paarden wel mee geweest en dit ging erg goed. Geen ongelukken gebeurt deze week. Het weer had wel iets beter gekund: Na 10 minuten dagtocht kwamen ze in een stortbui terecht waarbij iedereen tot aan hun ondergoed nat werd. Daarna bleef het droog en toen ze weer terug thuis waren was iedereen opgedroogd. Deze hele week was Lucy er om te helpen met de jonge paarden samen met Kim die ook leiding buiten was.

Tijdens week 2 gingen de jonge paarden al vanaf de eerste rit mee. Deze week waren Kim en Karin er om de jonge paarden in en door te rijden. Het indelen van de groepen was wat lastig omdat er eigenlijk maar een heel klein groepje 3 was. Uiteindelijk besloten om een gecombineerde groep 2/3 te maken en een groep 1 (groep 1a) en een groep 1/2 (groep 1b). Ook deze week verliep erg goed. Tijdens de dagtocht het tegenovergestelde van de week ervoor: enorme droogte en 30 graden.

Paarden die deze weken beleerd/doorgereden zijn: Costa, Kristian, Zara, Terra, Malanya, Zinzi, Raeka, Melody, Amigo, Yellow, Kyara en Marroy.

En nu week 3 en westernweek 1 in volle gang. Binnenkort hiervan een samenvatting en hieronder wat foto’s van week 1 en 2!

DSC_0754 DSC_0827 DSCF6523 IMG_2835 IMG_2920DSC02749DSC02774DSC02822DSCF6847IMG_8813DSCF6886IMG_9299


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *