Uitslag namenwedstrijd

Het is zover. Samen met José hebben we alle ingestuurde namen doorgenomen en eindelijk zijn we eruit.

Allereerst grote dank aan alle inzenders!! Met meer dan 150(!) ingezonden namen hadden we veel om uit te kiezen. En mocht jouw naam niet uitgekozen zijn: Het betekend niet dat we de namen niet mooi vonden maar we kunnen moeilijk de paarden 6 dubbele namen geven en sommige namen paste gewoon niet helemaal bij een van de veulentjes van dit jaar.

De naam voor het veulentje van Gabana is geworden: Zara. Ingezonden door Jet. José en ik hebben de naam uitgekozen omdat zowel Gabana en Zara te maken hebben met kleding en omdat we de naam ook gewoon mooi vinden.

De naam voor het veulentje van Safari is geworden: Santos. Ingezonden door Lucy. Gekozen omdat Safari, Sahara en Santos allemaal op SA beginnen en José vond Santos de leukste naam uit het lijstje van de ingezonden namen voor dit veulen.

Verder waren er 2 andere namen die José en ik ook erg leuk vonden en ook vonden passen bij 2 andere veulens.

Het veulentje van Darla gaan we de naam Amigo geven, ingezonden door Ylse. Het betekend vriend in het Spaans.

Het veulentje van Finn geven we de naam Flicka wat ‘mooi meisje’ betekend in het Zweeds. Deze naam was door heel veel mensen opgestuurd en omdat Finn en Flicka beide met de eerste letter beginnen en het veulentje ook echt een mooi meisje is.

(Door het grote aantal inzendingen kan het zijn dat ik je niet genoemd heb bij een naam die het wel geworden is. Mail mij dan even, dan zet ik je naam erbij (; )


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *