Zomer ponykamp 2022 + boeken 2023

Het zit er alweer op voor deze zomer, de ruiterkampen zijn voorbij. Om een hele korte samenvatting te geven: het was ontzettend geslaagd met hele gezellige groepen, lieve paarden (ook de jonkies van dit jaar deze het erg goed), gezellige begeleidsters en goed weer!

Dit jaar konden we voor het eerst sinds de start van corona weer naar het Ronostrand en met de huifkar naar het dorp met Ushi, Pepper en Teddy (en 1 week Teddy, Ushi en Maxima) ervoor. En terwijl de groep nu weer met z’n allen in 1 groepsaccommodatie mochten is er besloten om te blijven rijden in 4 ipv in 3 groepen. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau rijden zonder dat bepaalde groepen erg groot werden. Dit beviel super goed!

José en de begeleidsters hebben alle weken ontzettend leuke foto’s gemaakt die te zien zijn op de Facebook van Ruitercentrum het Fjordenpaard. Ook zijn er meerdere Instagram profielen over het Fjordenpaard die bij worden gehouden door kinderen die op kamp zijn geweest en begeleidsters. Dus volg die ook zeker even om na te genieten van kamp.

En dan staan er nu nog wat weekendjes op de planning en natuurlijk de herfstvakantie. Daar is overigens nog plek vrij, dus mocht je nog een weekje op kamp willen dan kan je je nog opgeven voor de herfstvakantie. Ook kan je je alweer opgeven voor de ponykampen van 2023! Kijk hiervoor op de website www.fjordenpaard.com voor de prijzen, data en hoe je je kan aanmelden.

Vanaf nu kun je ook weer paarden huren vrijdagochtend, zaterdag en zondag. Je kan het beste even bellen als je een afspraak wilt maken (0592-656421).

Voor iedereen die eerder dit jaar op kamp is geweest: ontzettend bedankt voor jullie gezelligheid en hopelijk tot snel!

Reacties zijn gesloten.